category

Hame -asun ideat, jotka ovat täydellisiä 2020

hame -asuideoihin, jotka ovat täydellisiä vuodelle 2020
09.01.2020, lähettänyt Alanic Global
Hameet ovat aliarvioitu vaatekaapin niitti. Housuihin verrattuna hameet ovat monipuolisia vaatteita, jotka voivat muuttaa asusi kokonaan. Tämä asu toimii hyvin paksujen neulottujen puseroiden kanssa jopa tyylikkäille ja söpöille paitoille.

Itse asiassa yksi suosituimmista mukautetuista vaatteiden valmistajista on keksinyt ainutlaatuisen vaatekalliston, jota voit katsoa. Siksi lue lisää tietää lisää samasta.

Midi -luistelijahame yhdistettynä täydelliseen hihaan ja cowboy -saappaat voivat muuttaa asusi kokonaan. Jos haluat pukeutua vintage -vaatekappaleen, on suositeltavaa valita klassiset taustakuvat tai jopa sohvakukka. Yläkäyttöön sauva yksiväriin tasapainottaaksesi ulkonäön.
Silkki kukka laskostettu hame on kaikki mitä tarvitset tylsän mustan bleiserin muotoilemiseksi. Voit käyttää tätä tapahtuman asua työpaikalla tai yksinkertaisesti hienoon ruokasaliin, jossa haluat näyttää tyylikkäältä hienostuneiden vaatteiden kanssa. Kengän osalta varmista, että valitset pari samettisen nilkan pituisia saappaita.
Neuletakki on kaikki mitä tarvitset lisätäksesi lämpöä lämpöä asuun. Paras tapa sisällyttää neuletakki on valitsemalla yksiväriset variantit. Nämä ovat luonteeltaan erittäin monipuolisia ja ne voidaan muotoilla hienovaraisilla tulosteilla. Yläkäyttöön voit yksinkertaisesti käyttää yksinkertaista satiinipuseroa, joka toimii hyvin neuletakin kanssa.
Yksivärinen hame voidaan muotoilla kaikkien aikojen ainutlaatuisimmilla tavoilla. Varmista, että tarttuu MIDI -pituisiin kappaleisiin, koska sen avulla voit luoda imartelevan siluetin. Pidä kiinni pastellissa, koska se toimii hyvin brodeerattujen yläkäyttöön.

Vähittäiskauppiaat, jotka haluavat sisällyttää tukkumyynnin lasten vaatteet kauppoihinsa, voivat katsoa suuren vaatekaupat. Valitse vaadittavat kappaleet ja ilmoita irtotavarana tarpeen auttaa ryhmälle. Voit jopa saada alennuksia irtotavarasta, joten kiire!

Tunnisteet:
Mukautetut vaatteet valmistajat
hameiden valmistajat
Tukkumyynti
tukkumyynnin vaatteet

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *