Uncategorized

Mekko muotoon: päärynä muoto

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Päärynän muotoinen. J-Lo-muotoinen. Pohja-raskas. Junk rungossa. Mitä haluat kutsua sitä, paljon enemmän kehon painoa jaetaan lonkat, reidet sekä valmisteet. Kun pukeutuminen kaarevan hahmon voi tuntua pelottavalta, muutamilla vinkkeillä ja temppuilla voit todella hyödyntää sitä eduksi (ajattele Joan Hollowyn fantastinen hullu miesten vaatekaappi).

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

1. Tasapainotus se kauhistuttaa minkä tahansa kehon muotoon, haluat aloittaa maksamalla kiinnostusta tasapainoon sekä suhteessa. Sananlasku “Jos sinulla on se, flaunt se,” ei osoita, että sinun on kiinnitettävä kiinnostusta runsaasti Derriere. Estä vaatteita, jotka lisäävät jopa paljon enemmän volyymiä – hameet, joissa on muita suuria laskosteita, röyhelöitä, sekä jätteiden kuvat vain suurentaa lonkat. Haluat kuitenkin piirtää silmän sekä kohti kasvosi. Lace Detailing, varsin tulosteita sekä silmiinpistävä yksityiskohdat pääntien ympärillä pitävät tarkennuksen, jossa se kuuluu.

2. Hanki ymmärtämään räätälöidesi, että sinulla on paljon enemmän rakastaa pohjalle, haluat pitää asiat tyylikkäästi sekä räätälöity vyötärön alapuolelle. Saatat olla houkutteleva piiloutua super-baggy-housuissa tai mu-mus, mutta se vain tekee koko kehosi, tuntuu saggyistä ja muotoilemasta. Kiinnitä kynän hameet tai a-linjat, jotka ohisivat käyrät (hukkumatta niitä materiaalissa tai halaamalla niitä tiiviisti) sekä housujen leikkaushousut, jotka tasapainottavat lonkat (vain valtion ei kapeneva jalka!). Jos tarvitset kooltaan kooltaan kooltaan lonkat, kun pukeutua ostoksille, varmista, että yläosa saattaa nopeasti ottaa pienemmän kehyksen.

3. Väri ei ole sinun vihollisesi on fantastinen ja kaikki, mutta se ei ole ainoa vaihtoehto. Toki, haluat estää giganttiset neonkukat, jotka on lyöty takaosassa, tai Fushia Hot Housut (OK, kaikenlaiset kuumat housut), mutta värit eivät ole vihollisesi. Myös laivasto tai smaragdi ympäristöystävällinen hame voi olla upeita vaihtoehtoja keväällä, samoin kuin pieniä kuvioita voi myös olla imarteleva.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *