Uncategorized

Kate Sports Innon Irlannin tuotemerkki maatilalle Siirry & Cliff Walk

tämän aamun sitoumusten jälkeen (joka julkaisee täällä) Duke sekä Duchess matkusti Teagasc Research Optutkimusalueelle.

Maatila sijaitsee alueella noin kaksikymmentä kilometriä Dublinin länsipuolella.

Se tunnustetaan sen uraauurtava tutkimustutkimukseen kestävän maatalouden edistämiseksi Irlannissa.

Alla Royals tyydyttää Irlannin maatalousministeri Michael Creed (toinen vasemmalta).

Lisää Simon Perryn kansan artikkelista:

Williamin isä Prince Charles on osoittanut pitkäaikaisen kiinnostuksen kohteena olevan maanviljelyä – erityisesti luonnonmukaista maataloutta. Joten kun hänen lapsensa kääntyi Irlannin tilassa, paikalliset olivat erityisen iloinen, että hän noudattaa pukua.

“Maatalous on vähän kuin kuninkaallinen kotitalous – jossa se on luovutettu yhdestä sukupolvesta toiseen”, sanoo Teagasc-viranomaisen puheenjohtaja Liam Herlihy, joka hoitaa tutkimustutkimustilaa alueella Mathia.

Pari puhui viljelijöiden kanssa, jotka ovat toteuttaneet Teagascin tutkimustutkimuksen omiin käytäntöihinsä.

Lisää Irish Farmer’s Journal:

Prinssi William pyysi alueellisia maanviljelijöitä, joita hän tapasi Grange, jos yleisö ymmärtää tehtävänsä maan säilytelijänä sekä siitä, oliko lukuisia nuoria maanviljelijöitä, jotka tulevat yritykseen.

Tara Justin Walshin kukkulalla Farmer Farmer kertoi hänelle, ettei hän näe tulevaa naudanlihan maataloudessa neljän lapsensa puolesta.

Pari näki joitain naudanlihan viljelyn viimeisimmän kehityksen vierailunsa aikana.

Lisää irlantilaisen maanviljelijän lehdestä, Lainata Teagasc-tutkija Paul Cross.

“Odotan käsitteitä, jotka todella tuntuivat tarttuvan kiinnostuksensa, oli tehtävä, jota viljelijä ei pelkästään elintarviketuotannossa palkitaan kuitenkin laajemmalle maaseudun hallinnolliselle roolille.

“Uskon, että irlantilainen naudanliha oli jotain, jota he tuntevat korkealaatuisena tuotteena sekä siitä, että olemme ruoka saari, jos haluat.”

Kate sekä William täten täyttivät laitoksen lapsia, jotka vierailevat tilalla. He viettivät aikaa istunnossa, joka opetti lapsia ympäristöstä, ravitsemuksesta sekä elintarviketuotannosta.

Takaisin Simon Perryn tarinaan:

Kilasen tärkein laitoksen innoissaan lapset kertoivat Royal Coupleille terveistä ruokaprojekteistaan ​​GO: n aikana Teagasc-tutkimustyössä.

Thaddeus, 11 – jonka tehtävänä oli kestävästä viljelystä sekä maatalouden vaikutuksesta kasvihuonekaasupäästöihin – sanoo: “He sanoivat, että he halusivat tuoda lapsensa pian näyttämään projekteihimme.”

Ennen kuin he lähtivät Royalsista, esiteltiin pala 5000-vuotiaan suon takina lahjaksi.

Kun he kääritty tilalle, herttua sekä herttuatarit vierailivat Howth Cliff.

Tunnettu upeista näkymistä, kallion kävely on Dublinin pohjoispuolella sekä ulkonäkö irlantilaisesta merestä.

Lisää peilin kattavuudesta:

Fantastic Winter Season Sunshine, Royals näytti tyytyväisinä ja rennosti, kun he kävelivät polun huippukokoukseen, jossa he tapasivat irlantilaisen ilmapiirin Priest Richard Bruton.

Kun olet tyydyttänyt pari poliitikko sanoi: “He huomauttivat täsmälleen, miten et voinut tulla Irlannille, eivätkä näe rannikkoa, jotta he saivat toiveensa.

“Ja he näkivät sen hyvänlaatuisessa valossa, tyypillisesti tuuli heiluttaa – se on todella upea tänään, he eivät voineet olla onnekki.”

Lisää ylimääräistä:

William ja Kate otti mahdollisuuden ilahduttaa luonnonkaunis näkymät Howth Cliff Walk, mutta heidän hektinen päivä ei pysäyttänyt heitä nauttimasta keskustelusta paikallisten kanssa.

Tässä Tweet From Shane’s Howth Adventuresista kuulet heidät keskustelemaan asukkaiden kanssa.

Pariskunta täytti merenkulun instituutin edustajat, valtionyhtiö, joka on vastuussa merentutkimuksesta, innovaatiokehityksestä sekä Irlannin innovoinnista.

He Duke sekä Duchess löytävät paljon enemmän ilmastonmuutoksen vaikutuksesta sekä suojelupyrkkeistä Irlannin rannikolla

Nyt meidän katsomaan Kate’s Toisen yhtyeen päivän.

Aloitamme uuden takin ikonisen irlantilaisen brändin Dubarryn kanssa. Takki näyttää siltä, ​​että on Friel Utility Style (379 dollaria) Olive.

Kappale on valmistettu Gore-Tex-ulkopuolelta sekä vuoraus, että voileipä kevyt keskikerros. Kappaleessa on useita taskuja, jotka napsahtavat suljetun, vyötärön vyötärö, jalustakaulus, samoin kuin Faux-mokkanahka. Se on myös konepestävä.

Takin alla Kate käytti t-paita Barbour X Alexa Chung Collection.

Tehty perinteisessä laivastossa sekä oliivitarkistossa, 100% puuvillaa T-paita sisältää röyhkeä teline kaulus, solmio kaulaKeula, ruffled hihansuut sekä etupaneelin sulkeminen. Juuri täällä on parempi katsoa röyhkeä kaulus sekä keula pääntie.

Ehdotus Tiara Lauraan hänen paitan nopealla tunnuksellaan. Katen kuvio on loppuunmyyty, mutta “Bella” on edelleen tarjolla Bloomingdale’ssa punaisessa tarkistuskuviossa.

Tämä on toinen kokoelma yhteistoiminnasta; Alkuperäinen kappale, joka käynnistettiin viime syksynä. Paljon enemmän linjaa elokuu 2019 Kaupunki sekä maan tarina:

Joskus muotiyhteistyö vain on järkevää. Se on ehdottomasti tilanne Barbourin uusin kumppanuus: keräys päällystysvaatteet, jotka on suunniteltu kirjailija, malli sekä TV-esittelijä Alexa Chung.

Chung on jo pitkään ollut urheilua Barborin allekirjoituksen vahatakit, mutta tämä kokoelma merkitsee ensimmäistä kertaa, kun hän on virallisesti yhteistyössä British Heritage -brändin kanssa. Chung työskenteli henkilökohtaisesti barbour-tiimin kanssa linjalla, samoin kuin Dracved brändin arkistoihin tyyliprosessin aikana tuottaa paloja erityisesti kesällä käytti ulkona.

Kate toistetaan hänen go-rento saappaat, Penelope Chilvers Long Tassel Style ($ 695).

Kate oli Daniella Draper korvakorut, joita näimme ensimmäisen kerran tänä aamuna.

Tässä on viimeinen kuva iltapäivän seikkailuista.

Näemme sinut pian julkaisemaan tänä iltana vastaanotto; Duchess käytti Vintage Oscar de la Renta, Ooh-la-La!

Yhteys:

Irlannin maanviljelijän lehti-tarina on täällä; Simon Perryn kansan maatilan tarina on täällä;

Jokapäiväinen peilikappale noin kallion kävellä on täällä;

Hi Kanadan muoti tarina on täällä; Ihmisten tarina on täällä;

177Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *