Uncategorized

Mikä Trendit nyt: Good, Bad & ruma

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Suuntaukset voivat olla hyvä meille, tai ne voivat olla huono. Muistan 80-luvulla, kun Madonna vakuuttunut meille, että Lacy, kynsikkäät olivat ärtyisä ja siistiä? Joo, se hetki annamme mieluummin unohtaa.

Mutta 30 vuotta myöhemmin, olemme yhä nopeasti matkivat rohkea julkkis katse tai hyväksyä viimeisin kuuma tyyliin. Joitakin näistä suuntauksista tekemisiä tulevaisuuden klassikko, kun taas toiset päätyvät takana komerossa kanssa kynsikkäät. lue eteenpäin todellisuutta tarkistaa kuumimmat nyt!

Hyvä: Fashion Trends Rakastamme

Feministinen T-paidat

Missguided Feminismi T-paita, $ 19, ASOS

Kyse Girl Power! Feminismi paidat alkoi popping aiemmin tänä vuonna ja nyt he ehdottomasti ottaa hetki. Go rohkea lausunto teidän uskollisuutta, tai ottaa pehmeämpi kantaa (kuten ”me tytöt pysyä yhdessä”) – se on sinun.

laatikko Laukut

Naiset Tyylikäs PU käsilaukku laukku, $ 25, NewChic

Meghan Markle käynnisti laatikko pussi suuntaus viime kuussa, kun hän astui ulos kantaen tricolour totalisaattoriin Strathberry. ja massat vastasi flash. Markle laukku, joka vähittäismyyntihinta on £ 455 (noin $ 600) loppuunmyyty verkossa 11 minuutissa.

Jos et olisi tarpeeksi nopeasti tai tarpeeksi rikas saada, että laukku, aloita pesu Internet tuplia. Ei ole liian monta hyviä aivan vielä, mutta antaa sille aikaa.

Statement takkeja

ASOS Turkis takki Varsity Stripes, $ 103, ASOS

Jos meillä on oltava kylmä, niin meidän on herättävä takki helpottaa kärsimystä. Tämänvuotinen talvitakin valinta tuottaa päälle rakenne, väri ja malli – ja joskus kaikki kolme kerralla. Mennä niin turvassa kuin voit käsitellä, koska vaihtoehdot ovat siellä!

Party Asunnot

Blue Betsey Johnson iloa Flat, $ 99 Belk

Kyllä, klassinen pumppu on vetoomuksensa dressier otteeseen. mutta kun vauhtiin nuo korot tunnin jokaiseen puolue? On aika kokeilla pari kimalteleva asuntoja sijaan.

The Ugly: Nämä trendit? Ei niin paljon

Crystal rintakoruja

Unik Tilaisuudet 5016 tekojalokivi Crystal rintakoru, $ 8 Amazonin

Kyllä, rintakoru on asia, mutta en vain tajua sitä! He pramea ja ne vain roikkua hyvin kankaita, jotka eivät rypistää tai luovuttaa. ja te varmasti ei minua kiinni panevat rhinestone taidetta minun nahkatavaroiden.

denim Chapsit

Jaded London Festival Denim Chapsit, $ 103, ASOS

Joo, Gigi ja Demi kokeillut tätä katsoa. (Ja minulla on äiti-ääni päässäni sanoen ”jos Gigi tai Demi hyppäsi kalliolta …?) Jos olet BOD ja luottamus rock tämän ilmeen, sitten enemmän valtaa sinulle. Itse olen mieluummin kuluminen minun kynsikkäät.

Huono: Umm, Ei kiitos

Satin bodi

Basic Musta Satin body, $ 26, Missguided

Satiini on ylellinen ulkoasua sitä. Se on myönteinen siitä. Negatiivinen? Satin on luottamus tappaja. Se näyttää joka kolahtaa, kauneusvirhe ja kuoppa. Rypistyy. Se tarttuu mutta ei pysyä paikallaan. Voin käyttää body, mutta yksi on tehty satiini? Nopeus. Se ei ole minulle.

Wedge Sneakers

ASH Thelma Ter Naisten Wedge Sneaker Black Leather, $ 100 ASH

Miksi, miksi, miksi? Kiilat ovat upeita. Lenkkarit ovat uskomattomia. Ei ole tarvetta tennareihin kiilan mash-up. Olet joko päätyä vähemmän tyylikäs kiila tai vähemmän mukavaksi tennarit. Se menettää, menettää.

Voit myös näitä viestit:

Miten kerrosta talven mukaan Instagram

Flashback muoti – miten pukeutua unitard

Ottaa tai nakata: tyyli Trends tuoda uudenvuoden

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *