category

Tyylivirhe, jota on mahdotonta välttää

, älä huolestu, se tapahtuu
Miesten vaatteiden oppiminen, henkilökohtaisen tyylin kehittäminen, sinulle parasta löytää – se on matka. Olemme kaikki tällä matkalla, ja yksi niistä asioista, jotka takaa tapahtuu jossain vaiheessa matkan varrella, on, että teet jonkinlaisen virheen. Voit todennäköisesti tehdä paljon enemmän kuin yhden.

Nyt jotkut virheistä on erittäin helppo korjata – siellä on tonnia viestejä ja videoita asioista, joita sinun ei pitäisi tehdä, tai tyylivirheitä, joita miehet tekevät. Mutta kaikki tekemät virheet, joita ei koskaan sisälly mihinkään näistä luetteloista, on mielestäni haastava tunnistaa, haastavaa puuttua tai korjata, mutta 100 prosenttia takaa tapahtuvan kaikille jossain vaiheessa heidän tyylimatkansa aikana.

KAUPPA

Selaa räätälöityjä miesten vaatteita ja lisävarusteita

TUTKIA

Joten tämä tietty tyylivirhe, sanoisin tyypillisesti, on jotain, jota käymme läpi paljon enemmän tyylimatkojemme alkuun. Tiedät, vain pääset siihen, ei kovin paljon tietoa, mutta erittäin utelias ja erittäin innokas pääsemään nopeasti itsesi hyvin erilaiseen paikkaan.

x

10 välitöntä ja helppoa miesten tyylipäivitystä

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 10 sekuntia

Seuraava
Korkeimman aloittelijan kapselin vaatekaappi
09:22

Elää
00:00
05:10
05:10

Joten kun teemme tämän, kun lisäämme kappaleita vaatekaappimme, pukeutua paremmin, tuntea olonsa paremmaksi ja haluamme olla jollain tavalla hyväksytty tähän miesten yhteisöön, jotka tekevät pukeutumista, meidän on pakko Tee kaikkein kauhein asia, kutsun sitä kaikkien aikojen ykkönen tyylikkäästi, ja se on, että yritämme liian kovasti.

Olemme kaikki olleet tämä henkilö jollain tavalla. Jos olemme ohittaneet sen, on helppo nähdä ja tunnistaa merkkejä. Yleensä tämä henkilö näyttää hieman epämiellyttävältä ja itsetietoiselta, luultavasti pukeutuneena puku, melko mahdollisesti kolmiosainen puku, heillä on läppärkukka, solmiobaari, kolme tai neljä helmillä varustettua rannekorua, yksi niistä kallolla Siinä Fedora, lähinnä yli laidan ja todennäköisesti pukeutuneena tilanteeseen, joka ei vaadi pukeutumisen tasoa.

Miksi ihmiset tekevät tämän? Olen ajatellut paljon tämän syistä ja miksi tämä on asia, jonka ihmiset näyttävät käyvän läpi. Ja mielestäni se kiehuu yhteen hyvin tiettyyn asiaan. Ja silloin kun päätät, että aiot miettiä henkilökohtaista tyyliä, siitä, kuinka pukeudut, ja teet sitoutumisen vaatekaappisi kehittämiseen, että olet erittäin innoissasi tästä ja haluat ihmisten tietävän ja haluat Osoittaa ihmisille, että olet tyyliin.

Tämä johtaa aina menemään liian pitkälle, tekemällä liikaa ja yrittäen aivan liian kovaa.

Nyt kuten mainitsin tämän videon alussa, mielestäni tämä on jotain, joka on täysin väistämätön. Nyt istun täällä ja puhun kanssasi Kanaalin tyylistä koko ajan, hän puhui tyylisivustolla käytännössä seitsemän vuotta, mutta se ei tarkoita, että en myöskään ole käynyt läpi tätä.

Hänen puhumisensa alussa oli monella tapaa, joka oli aloitus matkalleni sinne, missä olen nyt. Tein videon joistakin pahimmista asuistani ja jotkut niistä, jotka luokittelin huonoiksi, koska tunsin siltä, ​​että yritin liian kovasti. Haluan näyttää sinulle täällä, vaikka vain yksi niistä asioista, joista puhun menneisyydestäni, jotta voit nähdä, että minäkin olen ollut siellä.

Nyt kun selasin tyylioppaan arkistoja, jotka puhuivat tyylisivustolla, huomasin, että monet asut, jotka asettaisin tähän kokeiluun liian kovaa luokkaan, olivat alkuaikoista, ehkä ensimmäiset Pari vuotta hän puhui tyyliä. Joten sellainen tukee teoriani, että tällainen tapahtuu hyvin varhain jonkun matkalla.

Ja yksi asia, joka hyppäsi minuun eräänlaisena käännekohtana omassa tyylissäni, kun vierin läpi, on, että oli varmasti tämä kohta, jossa voit selvästi nähdä, että minusta tuli paljon mukavampaa vähemmän. Kohta, jossa huomaat, että sinun ei tarvitse kokeilla niin kovasti, on todella käännekohta jokaiselle ihmiselle, joka joutuu tyyliin ja pääsee tasolle, jolla he ovat todella tajunneet sen.

Nyt, vaikka sanon, että tämä virhe on väistämätön – se on käytännöllisesti katsoen kuin kauhea kulkemisriitti – tietyllä tavalla – on olemassa muutamia asioita, joiden mielestäni voit pitää mielessä auttaaksesi tarkistamaan itseäsi koko tämän prosessin läpi. En sano, että jos teet tämän, ohitat ihmeellisesti tämän vaiheen – vaikka toivon, että näin on – mutta se, mitä se voi tehdä Menen liian pitkälle.

1. Vähemmän on enemmän

Ensimmäinen asia, josta ajatellaan ja muistetaan, on, että vähemmän on paljon enemmän, ja mielestäni hienovaraisuus on trendikkäin valinta, jonka voit tehdä milloin tahansa milloin tahansa. Ei tarkoita, että sinun on oltava erittäin minimalistinen, mutta tekemällä liikaa, tiedät käännöksenKukka, läppäätappi, rannekorut, kuten kaikki sellaiset asiat, joista puhuin jo, on kuollut lahja joku, joka on pelissä uusi ja yrittää liian kovasti. Coco Chanelin on olemassa loistava lainaus, joka sanoi: “Ennen kuin lähdet talosta, katso peiliin ja ota yksi asia pois.” Vaikka tilanteessa puhumme, saattaa olla parempi ottaa paljon enemmän kuin yksi asia.

2. Pidä se yksinkertaisena

Nyt sen kanssa on tietyn määrän luottamusta, joka sinun on oltava kunnossa pitämällä se yksinkertaisena. Peacocking on yksi asia, siitä ei ole mitä me täällä puhumme. Joku, joka on riikinkukko, tietää yleensä tarkalleen mitä he tekevät ja miksi he tekevät sen. Heille on järkevää.

Mutta jos olet vihreä, niin sanotusti, ja teet kaikki nämä asiat yhdessä, takaan, että jossain sisällä kysyt, onko tämä oikein. Ja sellainen itseluottamus näyttää varmasti ja projisoi maailmaan. Jos kuitenkin pidät sen yksinkertaisena, jos pidät sen klassisena, voit olla erittäin varma tietäessäsi, että näytät koottu.

3. Vältä trendikkäitä lisävarusteita

Vältä seuraavaksi trendikkäitä lisävarusteita. Puhun asioista, kuten läpin kukista, puiset keula -siteet, heksa -solmio, jonka mielestäni rehellisesti sanottuna oli vain jonkinlainen jätkä, joka uisteli koko online -tyylisen yhteisön, uutuuskalvojen, uutuussukkia, ellei tietenkään ole joulua, niin se on kunnossa Käytä joulukuusi -sukkia. Kaikki nämä asiat on pääosin kehitetty kiinnittämään huomion erittäin nopeasti ja joissain tapauksissa halvalla, mikä viittaa kuin tempun kautta. Tekot eivät ole tyylikkäitä, ajanjakso.

Syynä tähän tapahtuu, mitä teet, kun teet sitoutumisen henkilökohtaisen tyylisi kehittämiseen? Joo, näytät verkossa, katsot Instagramilta, mutta otat myös uusimmat kopiot Esquirestä ja GQ: sta. Nämä lehdet kertovat aina, mikä on trendikäs. Ja joskus heidän ohjauksensa ei ole niin hyvä, varsinkin kun se koskee tällaisia ​​lisävarusteita. Jälleen pitäen se klassisena, ei koskaan huono idea.

4. Pysy perusväreissä

Näiden linjojen mukaan toinen asia, joka tapahtuu, on se, että ajattelemme miesten vaatteiden värivalikoimaa – tiedät, blues, harmaat, ruskeat – ja ihmiset kyllästyvät erittäin nopeasti tai ajattelevat, oi, aion olla Ainutlaatuinen, aion lisätä värin pop. Olen niin kyllästynyt siihen lauseeseen. Nyt väri on hieno. Mutta mitä kuvailin skenaariossa tapahtuu, on se, että ne väripopit alkavat hukuttaa jokaisen asun. Joten on hienoa olla kunnossa miesten vaatteiden värimakujen kanssa.

En sano, että sinun täytyy olla tylsää ja luvata täysin väriä, mutta jos huomaat, Eikö sinulla ole paljon? Violetti? Joo, minun pitäisi varmasti saada violetti, koska minulla ei ole sitä.

Se ei ole tapa menetelmään vaatekaappisi. Sinun ei tarvitse kaikkia sateenkaaren värejä, jotta sinulla olisi sama esitys. Sinun ei tarvitse olla jokaista väriä. Pidä kiinni perusteista. Lisää väriä täällä ja siellä – pistorasiat ja siteet ovat hyviä aloituspaikkoja. Ja ole vain varma siitä.

Joten huonot uutiset? Aiot tehdä tämän virheen. Takaan sen. Hyvä uutinen on, että jos olet katsellut niin pitkälle, olet nyt varustettu muutamilla asioilla, jotka voit olla tietoisia auttamaan sinua läpi, jonka mielestäni on jotain, joka on täysin väistämätöntä. Muistettava on, että et ole yksin. Paljon ihmisiä ennen kuin olet tehnyt tämän virheen, mukaan lukien minä. useita kertoja. Ja ihmiset jatkavat niin. Se on okei. Me kaikki käymme sen läpi. Ja nyt valitettavasti on paljon valokuvia, joihin voimme katsoa taaksepäin ja nauraa, mutta myös oppia.

Kiitos lukemisesta.

Tyylikkäästi sinun,

Brian Sacawa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *