category

Älä koskaan kerro, että räätälöity teepaitot ovat erinomaisia!

Älä koskaan kerro räätälillesi – nyt tämä on yksi kiehtova teepaitobrändi, joka on poikkeuksellinen kaikkien tuotteidensa tarjoamisessa, erittäin hyvin luotuja teepaitoja ja sivusto on vain paras korostamaan näitä tuotteita. Sen lisäksi, että ne ovat ranskalaisia, joten ne ovat muotisuuntautuneita, ja heillä on erityistä kiinnostusta tarjota yksityiskohtia ja säilyttää korkealaatuisen korkealaatuisen standardin.
Kaikki teepaitit luodaan samoin kuin heidän henkilökohtaisessa “Atelier” Pariisissa, Ranskassa, joka noudattaa kaikkia Euroopan standardeja. Tee -paidat tarvitsevat paljon työtä sekä niiden ulkonäön ja tunteen olevan yhden tuotteen korkeiden kustannusten arvoisia.
Nykyisin kokoelma on rakennettu Tee -paitosuunnitteluista, nimeltään Ridicooloos ja se on kumppanuus Feniks Grafixin kanssa. Jos tarkistat myös heidän muut kokoelmansa, huomaat, että he ovat johdonmukaisia ​​käyttämään vahvaa tekniikkaa paitojen malleihin, juhlajoukolle. Epätavanomaista edustavat Greg Guillemin -tyylit, joiden mielestäni meni virukselliseksi viime vuonna.

Flamingo Pyramidganesh tykkää LoopsmeDusa Invasionspace Catbloomed Tampafox HuntFind kaikista uutisista sekä erityistä käyttöä sosiaalisen median verkostoissaan – Facebook ja Twitter.

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *