category

5 tyyli opetukset TAORAY Wang syksy / talvi ’18 Collection

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisu voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

New Yorkin muotiviikoilla on päällä, ja kuten odottaa saattaa, suunnittelijat ovat vetämällä kaikkensa. Värejä, kuvioita sekä siluetteja sulautuvat osaksi tyyliä lausuntoja aina WTF wow, että on hauskaa. Smack keskellä että taajuuksien on Taoray Wang syksyn talven ’18 kokoelma seksikäs, miesten vaatteiden jäljittelevät teho kappaletta.

Brändi kuvailee itseään näin: TAORAY Wang on suunniteltu tehokas, asiantunteva sekä nykyaikaisia ​​nainen, joka haluaa olla tyylikäs, tyylikäs sekä seksikäs. Ja olin todeta suunnittelija Wang Tao on Killin’ sitä tältä osin. Yksivärinen naisten pukeutuminen lenkkarit, laskokset kaikissa oikeissa paikoissa sekä valikoiva käyttää väriä sekä tekstuuri pinnan porukka – kaikki vain toimii.

Mallisto on kiehtova vaikuttaa muutamia sääntöjä tyyliin, että jopa rahoitusnäkymät Fashionista voi toteuttaa (vaikka emme voi maksaa TAORAY Wang vyö).

1. aina Boss

TAORAY Wang FW 18 Collection, ilme 5 valistuksen keisarinna, Taoraywang.com

Et vaatimusta fancy tehtävän otsikko olla pomo. Se on enemmän asennetta. omistavat mitä se on et sekä aina viljellä itseluottamusta. Wear tavaraa, joka tekee sinusta tuntuu olet vastuussa, on se voima sovi tai kesäisin mekko. Minulle menswear jäljittelevät kappaleet ovat erittäin valtuuttamisesta. ehkä se on klisee, mutta se ei todellisuudessa ole väliä, jos se toimii, eikö?

Naisten Notch Lapel kaksi painiketta Blazer, $ 19, Amazon

BB Dakota Bergamotin Musta Pant, $ 50 Shoptiques

2. Siirry kanssa täsmälleen sama (väri)

TAORAY Wang FW ’18 kokoelma pysyy keskittynyt harmaat, mustat, punaiset ja valkoiset, roiskuu laivaston sekä oliivi. Se siitä.

TAORAY Wang FW 18 Collection, ilme 20 valistuksen keisarinna, Taoraywang.com

Rajoittamalla vaatekaappi muutamaan valitse värit voi tuntua tylsä, mutta se on todella hieno asia tyyliin ajattelevia nainen budjetin. kuvitella kuinka monta asuja sinun on, jos jokainen alkuun kaapissa saattaa pariutumaan jokaisen pohja kaapissa. Plus, ostaminen on niin paljon helpompaa. koska et tuhlaa energiaa vaatteita, syksyn ulkopuolella väriympyrän. sekä lopuksi, et imeä ansaan tarvitse ostaa enemmän tavaraa mennä että uusia pala rakastat.

https://www.instagram.com/p/Be73LBunraA/?tagged=monochromeoutfit

3. Tuo Sexy Back

TAORAY Wang FW ’18 kokoelma, ilme 26 valistuksen keisarinna, Taoraywang.com

Voit käyttää miesten vaatteita ilman, tai tunne, maskuliininen. Menkää sekä Don että paidat mekko menetelmässä, ettei kaveri voi – näkyä jalkojen tai pilkkominen tai muodokas aseita.

Boohoo Mix raita paita mekko, $ 39 ASOS

4. Vyötärö Away

TAORAY Wang FW 18 Collection, ilme 17 valistuksen keisarinna, Taoraywang.com

Oikea hihna tekee kaikki ero. Jos sinulla on pidempi vyötärö, kokeilla lauseen tavoittelevien, rintakuva parantavia leveä hihna. Lyhyemmät-kavennettuja tytöt voivat lisätä muodon erottuvalla kapea vyö.

Leveä korsetti vyö, $ 9,50 ASOS

Johnny Loves Rosie mustaa pitsiä Skinny Belt, $ 29, ASOS

5. tilassa se Kengät

TAORAY Wang FW 18 Collection, näyttää 7 & 8 Enlightenment keisarinna, Taoraywang.com

Voit aina antaa lausunnon kengät. parittaa huumaava shortsit tai lenkkarit puvun kanssa. Nyt hän antoi odottamattoman kun et tunne vallaton sekä noudattamaan yleissopimusta, kun haluat pitää pää alaspäin.

Tässä on kaksi kenkä tyylejä pitää käsillä niin olet valmis kaikkeen.

Stan Smith Kengät, $ 75, Adidas

Chinese Laundry villitys, $ 90 Zappos

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *