Uncategorized

Flashback muoti – Miten pukeutua Kengät

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi koostua kumppanuuslinkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Vuonna 2009 Lindsey kirjoitti meille kysymään: Tässä on haaste. Voisitteko tekemään postitse miten pukeutua Dansko tukkii joitakin kuvia? Olen vastikään hankkinut jalkapohjien fasciitis ja kuulen nämä kengät voi auttaa. Olen pari, mutta en ole varma, miten tyyli niitä. Auta!

Meidän 2009 Vastaus: Lindsey, tässä on lyhyt vastaus kysymykseesi. Ratkaiseva pysyä muodissa taas rokkaa puukengät on tasapainon säilyttämiseksi. Tukkii lisätä irtotavarana alaosa kehon, joten haluat tasapaino oman ylemmän puoli viileän takki tai lausunto kaulakoru.

Toinen keskeinen tyyli idea on pariksi puukengät sukkahousut (ota, vuoksi kaikki, mikä on hyvää maailmassa, älä käytä niitä nailonit tai paljain jalkainen), ja voit jopa mennä hieman rohkea väri tai kuvio . vain pitää mielessä, että jos menet liian äärimmäisiä väri tai kuvio, saatat päätyä kindergartener fiilis.

Nopeasti eteenpäin vuoteen 2017, ja pysymme 8-vuotiaan neuvoja. mutta haluaisimme lisätä hieman enemmän syvyyttä tukkia keskusteluun. ja ensimmäinen piste puuttua on tämä: miten hitossa tukkii tullut muodin muutenkin?

Lyhyt historia Puukengät Fashion

Sanakirja määrittelee tukkia kenkä paksu puinen pohja. Käytännössä tukkia on yleensä backless ja on foorumi pohja. Tyyli jälkiä takaisin 14-luvulla Scandinavia – vuosisatojen jälkeen, talonpojat ja työväenluokan valitsi puukenkiä mukavuutta ja suojaa.

Clunky Puinen kenkä ei tullut muoti pala, vaikka, kunnes 20-luvulla. Wikipedia raportit tukkii aloittivat nousuun 70- ja 80-luvun, jolloin sekä miehet että naiset alkavat käyttää niitä – kiitos erittäin suositun ruotsalaisen pop-ryhmä ABBA.

2007 Viktor & Rolf Ready-to-Wear

Tukkii astui muodin valokeilaan kun he ilmestyivät Viktor & Rolf vuoden 2007 Ready-to-Wear -mallistoa. Nämä mallit varustellun kirkkaita värejä ja monimutkaisia ​​kuvioita. Veikkaan, he olisivat varastaneet osoittavat, jos malleja ei ollut yllään metalli kehykset ja valonheittimet.

Lähde

Chanel SS 2010

Omituinen kenkä sai toisen kuuluisan suunnittelija merkintä vuonna 2010. Chanel 2010 SS suunnittelijat ankkuroitiin modernin puukengät alustan korkokengät, paksua soljet ja metalli yo yksityiskohdat. Tämä tyyli on katsonut, että on kopioitu massat, siihen pisteeseen, jossa voit löytää halpoja versioita Payless joka kevät.

Muotoilu Puukengät Tänään

Tukkii nykyään kahdenlaisia ​​bändäreitä. Ensimmäinen ovat ihmisiä kuten Lindsey jotka täytyy näyttää jaloillaan rakkautta. Toinen on muoti superfans jotka haaveilevat kaikki eri palaset he voivat käyttää pari näistä 2010 kanavilla.

Kun tämä viesti alunperin avattiin vuonna 2009, annoimme Lindsey kaksi asu vaihtoehtoja. Molemmat koostui hameet, sukkahousut, söpö takit ja, tietenkin puukengät.

Tänään menemme askel. Olen keitetty verkosta parasta tukkia asut voisin löytää ja järjestäytyneen ne kaikki Pinterest aluksella sinulle.

Talousarvio FashionistaOutfits kanssa ClogsFollow Käytössä

Kuten näette, ei ole mitään todellista taikaa yllään puukengät. Sinä voisit…

Parina perus kesämekko vähätellä niiden ärtyisä laatua.
Yhdistä sandaali tyyliin turvapuukenkä, jossa väljempi alkuun, jos he tuntevat liian kömpelöitä.
Go retro ja laittaa huivi hiukset ja ranneke farkut.
Napata tukkii laiska päivä ja käyttää niitä tyyliin jopa perus farkut-ja-t asu.

Meidän Fav Tukkia suosikit

Lopuksi Jätän sinulle muutamia budjetti puukenkiä poimii, joten voit kokeilla rikkomatta pankki!

Jackie Tukkia, $ 105, ilmainen Ihmiset

MIA Abba Sandaalit, $ +98,95, Nordström

MIA ALMA-S, $ 79, MIA kengät

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *