Uncategorized

Miten löytää luonnon vyötärö

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Useimmat ihmiset ajattelevat, että heidän luonnollinen vyötärö puolivälissä niiden vartalo, mikä ei ole totta. Jos sinulla on korkea vyötärö, teidän ”luonnollinen vyötärön” on lähempänä rintojen. Jos sinulla on matala vyötärö oman ”luonnollisen” vyötärö on lähempänä lantion.

Tämä viesti voi koostua kumppanuuslinkkejä. Katso tietosuojakäytännössä.

Mummoni Doonie on ollut ompelija jo yli 70 vuotta. Joka kerta kun menen kotiin Minneapolis, hän putoaa hieman helmiä muoti / vaate / ostoksia liittyvien viisautta. On viime matkan kotiin, Doonie antoi minulle nämä perusohjeet löytää luonnon vyötärö.

Vaiheet löytää luonnon vyötärö

Löytäminen luonnollinen vyötärö ei ole vaikeaa (jos et tiedä mistä etsiä). Kaappari kangas mittanauhan ja toimi seuraavasti:

Aseta mittanauha ympärillä puolivälissä vartalon.
Taivuta kehon puolelle (joko vasemmalle tai ihanne – sillä ei ole väliä)
Tuntea prässi / painuman / taita alapuolella rintojen, mutta yläpuolelle lantiolla. Niille meistä, joilla rakkaus käsittelee, etsit taitteen lähimpänä yläosaan lantiolla.
Siirtyä mittanauha jossa tämä kertaiseksi tapahtuu.
Olet löytänyt sen! Tämä on luonnollista vyötärö. Kun olet siellä, katsomaan numeron teidän mittanauha. Se voi olla hyötyä tuntemaan vyötärönympärys.

Tässä video, joka antaa sinulle hieman enemmän yksityiskohtia siitä, miten mitata vyötärö.

Ja Word etsiminen alavartalon Vyötärö

Kiitos loistava (tai ei niin ihmeellinen) keksinnön matalan vyötärö farkut, saatat ihmetellä, miten löytää ”alempi vyötärö.” Ei tuskailla, alaselkään vyötärö on yksinkertaisesti piste 2 tai tuumaa alle luonnollinen vyötärö. Helpoin tapa löytää pienempi vyötärö laittaa osoitin sormi luonnollinen vyötärö, lisää sitten keskisormi ja etusormi. Pisteeseen, jossa etusormen laskeutuu on pienempi vyötärö. Useimmat farkut (surullista, tiedän) osui päässyt matalammalla vyötäröllä, mikä on ongelmallista, jos sinulla on rakkautta pussi.

Tietoja Farkut …

99% vyötärön kysymykset ovat osalta farkut. Suurimmaksi osaksi, jos sinulla pouchy keskellä, suurempi takapuoli jne kiinni korkeampi nousu farkut. Jos sinulla on pienempi takapuoli, ohuemmiksi vatsaan, tikku alemman nousu. Löysimme tämä mahtava tietokaavioon Jean nousee sivustosta onnea vaatteita.

Etsitkö enemmän loistava vinkkejä? Katso myös nämä … Miten pukeutua Skinny Jeans: Jos sinulla on suuria ThighsHow Wear Skinny Jeans: Jos olet Petite

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *