category

Heinäkuun graafinen suunnittelupaketti Creative Marketista

Tutustu nykyiseen graafisen suunnittelun kimppuun luovista markkinoista
Ennakointi on ohi. Nykyinen Creative Market Bundle on saatavilla ja sinulla on viikko päättää, onko tämä “IT -tuote” sinulle.
Siitä on tullut kuukausittainen kohokohta, jotta saadaan uutinen kekseliäisestä paketista, joka sisältää malleja, fontteja, kuvituksia tai valokuvausesperöitä, koska voit saada ne kaikki murto -osaan niiden täysimääräisestä hinnasta.
Tässä kuussa sama 39 dollaria saa sinulle 87 tuotetta itsenäisiltä tekijöiltä, ​​kuten mandalas, käsikirjoitusfontit, akvarelliharjat ja kuvitukset, sosiaalisen median sarjat ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna, 1 563 dollaria tavaroita!
Lisäksi, jos jaat sivun Twitterissä, Facebookissa tai Pinterestissä, avaat kolme uutta resurssia. Se on kuuden viikoittaisen ilmaisen tavaran päällä, jonka voit säästää myöhempää käyttöä varten.

Ilmaisista ilmauksista puhuen huomasin, että on olemassa toinen erittäin kekseliäs materiaali, jota sinun on katsottava. Ilmainen brändäysopas, joka aloittaa ihanteellisen jalan palveluyrityksessäsi, on välitöntä ladattavissa. Menestyneiden luovien markkinoiden myymälöiden omistajat, kuten Nicky Laatz ja Callie Hegstrom, suosittelivat sitä yksityiskohtaisena ja hyödyllisenä sekä aloittelijoille että kokeneille suunnittelijoille.

Puolen tunnin lukemisessa voit käyttää oivaltavaa tietoa siitä, kuinka valita yrityksellesi ihanteellinen nimi, valita ihanteelliset värit ja typografia tai kuinka luoda ääni tuotemerkkillesi. Ja jälleen kerran, jos jaat hämmästyttävän PDF -e -kirjan sosiaalisen median verkostossasi, saat välittömän pääsyn muihin kolmeen resurssiin.
Vaikka et osta nippua tai mitään muuta esinettä, Creative Market -blogi ja joka viikko esitetyt erilaiset ilmaiset tavarat tekevät sivustosta loistavan yhteisön olla osa!

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *