Uncategorized

4 Päivämäärä Yöpymiset yli 40

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Se on melkein aika Ystävänpäivä, joten tässä on saada pää aloittaa päivämäärän yönä! Yhteinen haaste päivämäärän valitsemisessa on löytää tasapaino näyttävän upean ja ei yritä liikaa näyttämään upeita. Olemme valinneet neljä asua, jotka exude luokka ja tyyli – rennossa tavalla – erityisesti budjetin fashionista yli 40. ja paras osa? Jokainen näistä päivämäärästä yöeläke hinnoitellaan alle 50 dollaria. Tutustu alla oleviin löytöihin!

Meidän poimii yli-40 päivämäärän yöpymiset

Sequins ja solmioväri

Sami ja JO Women’s Sequin Koristetut TIE DYE DRESS, $ 30, BEALL

Miksi me rakastamme sitä

Tämä BEALL: n mekko on imarteleva, ilman tylsää. Laput lisäävät lempeä siluetti kehoon, ja polyesteri / spandex-materiaali varmistaa, että olet mukava kuin tanssia yötä pois. Ja siinä on kosketus Shine – vain tarpeeksi häikäisemään päivämääränne, mutta ei niin paljon ylhäältä.

Kuinka käyttää sitä

Näin mekko on hienoa, jos asut lämpimässä sääolosuhteissa kuten Floridassa tai Arizona. Käytä sitä as-on, pariksi mukava pari asuntoja tai matala kantapää. Jos se on kylmä ulkona, lisää sukkahousut ja kevyt takki.

Fabulous Floral

Charter Club Floral-Print Fit & Flare mekko, 39,99 dollaria, Macys.com

Miksi me rakastamme sitä

Kaksi ominaisuutta tekevät tämän sopivan ja flare pukeutua erinomainen päivä yönä. Yksi kukkakuvio on sekä naisellinen että silmiinpistävä. Kaksi, leikattu ja kangas sisältö tekevät imartelevan yhdistelmän. A-line hame on imarteleva kaikilla runkotyypeillä, ja rayon ja spandex-sekoitus tasoittivat käyrät.

Kuinka käyttää sitä

Lihavoitu tulostus, sinun ei tarvitse monia lisävarusteita. Valitse yksinkertainen korvakoru, pieni kytkin (taupe olisi ihana!) ja perus musta kantapää.

Vetoketjullinen ja kääritty

Kate ja Mallory Woven Crepe Pitkähihainen vetoketju Self-Tie Mekko, 26,18 dollaria, Evoine

Miksi me rakastamme sitä

Tämä pelkkä, mutta täysin vuorattu mekko ei kaksinkertainen. Se on täydellinen päivään yöksi, mutta voit käyttää sitä myös päivällä. Tie korostaa vyötärön pienintä osaa, kun taas vetoketjullinen yksityiskohdat ja pitkät hihat piirtävät silmän kohti rintakehää ja olkapäät. Jos sinulla on taipumus käyttää ylimääräistä painoa lonkat ja reidet, tämä mekko pitäisi olla hyvin imarteleva sinuun.

Kuinka käyttää sitä

Musta tai ruskea kantapää olisi täydellinen tähän asu. Ohita kaulakoru, koska se kilpailee vetoketjun kanssa mekko. Voit lisätä herkästi bejeweled kytkin vähän kimallusta.

Jumpsuit GEM

Tea ja Cup Erika Jumpsuit, $ 49,97, Nordstrom teline

Miksi me rakastamme sitä

Jumpsuits ovat odottamaton vaihtoehto Ho-Hum Date Night Pulle, samalla kun hän antaa enemmän liikkuvuutta kuin mekko. Tämä seksikäs numero sisältää ohut sovitus, avoin taaksepäin ja syvään pääntielle, joka on tasoitettu joka niin hieman huijaus yksityiskohtana olkapään. Käytä tätä asua ja olet valmis mihinkään – ehkä myöhäisillan tanssi, ehkä ratsastaa moottoripyörän takana.

Kuinka käyttää sitä

Sinun tarvitsee vain suorittaa tämä asu on värillinen huivi ja rohkea kantapää.

Mikä on suosikkipäiväsi yötä? Kerro meille alla!

Vielä enemmän Date Night ajatuksia tarkistaa uusimmat artikkeli Celeb-vaikutteita, valkohehkuisen Date Night Mekot alle $ 100

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *