Uncategorized

Arganöljy ripsien käsittely: Tämä upea öljy voi auttaa ripsien kasvua

Upeat pitkät ripset ovat jokaisen tytön unelma. Loppujen lopuksi nuo upeat vilkkuvat silmät näyttävät myös hyvältä ollakseen totta. Vaikka väärät ripset ovat aina valinta Etkö haluaisi kasvattaa niitä?
Suurin osa meistä on jo vuosien ajan kuullut silmäripsen kasvun edistämisestä, mutta äskettäin Quora on nähnyt huolenaiheita, kuten Argani Oil Assist -lepset kasvavat vai autavatko argaaniöljy silmäripseni?

[Lue myös: Argaaniöljy vaurioituneille hiuksille]
No, vastaus on kyllä!
Argaaniöljy ripset ovat todella totta, koska lukuisten etujen lisäksi, joita argaaniöljy, samoin kuin nestemäisellä kullalla on, todetaan, että myös pitempien ripsien argaaniöljy on totta!

Argaaniöljy pidemmille ripsille
Ymmärretään vähän enemmän argaaniöljyä ja sen erilaisia etuja argaaniöljyä pidemmille ripsille.
Lähde: Doyouyoga.comargan -öljy on peräisin Marokon kotoisin olevasta argaanimutterista. Arganöljy meni äskettäin kauneusmarkkinoille bangilla, samoin kuin siitä lähtien, se on kerännyt melko useita faneja, koska sillä on valtava määrä etuja, hiuksille, kynsille ja jopa ripsille.

Argaaniöljy on yksi harvoista öljyistä, joissa on antioksidantteja, rasvahappoja, E-vitamiinia, sekä suuria öljyjä enemmän kuin minkä tahansa muun tyyppisiä markkinoilla olevia öljyjä. Joten jos uskot manteliöljyn olevan pyhä graali, tyydytä argaaniöljy-äiti kaikista öljyistä!
Lähde: Elheraldo.HNSO Onko argaaniöljy ripset? No, kuten sanoimme ennen! Tässä artikkelissa puhumme erilaisista menetelmistä tarkalleen, kuinka argaaniöljy voi auttaa ripsesi kasvamaan.

Argaaniöljy ripset
Niille teistä, joilla on niukkoja ripset, öljyn hyödyntäminen ei voi vain auttaa sen ilmastoinnissa, mutta pitkällä tähtäimellä se voi myös auttaa heitä kasvamaan pitkään ja terveellisesti.
Argaaniöljy on luonnollisesti runsaasti A -vitamiinia ja rasvahappoja. Se on voimakas kosteusvoide ja voi auttaa ripset hydratoimaan. Club Tijuana Paita Kaikkia tärkeitä hiusten kasvattamiseen tarvittavia vitamiineja on läsnä argaaniöljyssä, samoin kuin sen päivittäin ripsien hyödyntäminen TSG 1899 Hoffenheim Paita voi edistää ripsien hiusten kasvua.

Voit myös käyttää Q-TIP: tä öljyn levittämiseen ripsiisi. Se on kevyt öljy, mutta varmista, että et käytä niin suurta osaa siitä, koska kuten aiemmin mainitsimme, se voi joko pistää silmäsi tai se voi lopulta värjätä tyynyjäsi!
Lähde: Ytimg.com Kuinka kauan ripset kasvavat argaaniöljyn hyödyntämiseksi?
Ensinnäkin tämä on suuri huolenaihe, ja paljon tutkimusta tehdään edelleen siitä, kuinka pian argaanin öljy -ripset voivat kasvaa? Et voi odottaa, että ripsesi kasvavat niiden pituudessa mahdollisimman pian. He vaativat aikaa, kärsivällisyyttä ja johdonmukaisuutta!
[Lue myös: Argan Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita Oil -allergia]
Suurin osa ihmisistä, jotka ovat käyttäneet argaania öljy-ripsien jatkuvasti, ovat jatkuvasti nähneet betonia tuloksia hinaus-neljää viikkoa. Kaikki riippuu siitä, kuinka käytät öljyä ja luontaisesti tarkalleen kuinka nopea hiusten kasvu on. Joko niin, vaadit paljon kärsivällisyyttä nähdäksesi ripsien kasvavan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *