category

8 asiaa Tony Gorga ei voi verkossa ilman

Tarkastellaan Tony Gorgan EDC

Päivittäisen tuotantomaailma (a.k.a. EDC) on minulle kiehtova tyyppi. Nämä videot näyttävät pärjäävän mielettömästi YouTubessa, ja viime aikoihin asti minulla ei ollut konseptia kokonaisia ​​kanavia, jotka oli omistettu mihin tahansa knick-kiskoihin, jotka ihmiset tuovat mukanaan. Mutta he ovat siellä. Joten jakamisen hengessä tässä tuon ja miksi.

Kattava

Viime vuosina olen päättänyt olla hieman OCD sotkusta. En myöskään pidä juoksemisesta kysyen ‘missä ovat ajoneuvoavaimet?’ Kun väistämättä olen myöhässä ovesta vähentääkseni lapseni päiväkodissa. Pitäen sen mahdollisimman paljon, pidän kaiken EDC: n täsmälleen täsmälleen samassa paikassa-tämä nahkainen kiinnitys. Se on talon sisäänkäynnissä, samoin kuin vähennä mitä tahansa, kun tulen sisään. Vähemmän sotkua laskuriin, samoin kuin vähemmän aikaa yrittää löytää asioita menetelmästä.

KAUPPA

Selaa räätälöityjä miesten vaatteita sekä lisävarusteita

TUTKIA

Autonavaimet

x

15 paljon tärkeitä tarvikkeita miehille

Lisää videoita

0 sekuntia 9 minuuttia, 51 sekuntia

Seuraava
10 välitöntä ja yksinkertaista miesten tyylipäivitystä
05:10

Elää
00:00
09:51
09:51

Vaikka olen kasvanut Detroitin ulkopuolella, en ollut koskaan paljon “auton kaveria”. Viime vuosina olen kuitenkin saanut hieman enemmän muotoon, toimintoon ja muotoiluun. Löysin poikkeuksellisen tarjouksen erittäin matala-mittarina Audi A4: lle vuonna 2020 ja jouduin astumaan siihen. Vaikka tämä ei ole “perheauto”, se on ollut poikkeuksellinen matka. Se on toimiva, mukava, samoin kuin turbo tarjoaa sille paljon peppiä takatietä varten. Vaikka missä verkossa ei ole niin paljon lunta, ehdotan erittäin erittäin Audi’s Quattro -järjestelmää.

Huomaat myös, että ainoa asia tärkeän ääneni on kotiavain. Ei temppu päivittäistavarakaupan jäsenyyttä, kuukauden hyytelökerhoa ei tunnista-mitään niistä. Haluan mahdollisimman vähän irtotavarana taskuissani.

Lompakko

Isäni tuo massiivisen budjetin – niin iso hän tarvittaessa kuminauhaa pitämään sitä yhdessä tarranauhan käytön jälkeen. Erittäin Costanza. Juuri siinä vaiheessa päätin tuoda korttitilanteen ja pitää siellä vain perusteet. Ja koska näin niin paljon ihmisten on korvattava heidän joka toinen vuosi noin joka toinen vuosi, ymmärsin, että halusin jotain, joka on tehty kestämään.

Joten tein päätöksen Shell Cordovan -korttitapauksesta. Löysin tämän Etsyssä, kaikista paikoista. Se on valmistettu Horweenin perinteisestä väristä #8, samoin kuin sininen kontrastipisto näyttää erityisen komealta. Minulla on ollut tämä noin vuoden ajan, samoin kuin se on ollut upeaa. Se on alkanut käsitellä hiukan patinaa, samoin kuin on pitänyt kiinni siitä, mitä pidän siellä. Mikä ei rehellisesti sanottuna, ei ole paljon: kaksi luottopisteen korttia, ajokortti ja vakuutuskortti.

Vihkisormus

Hääbändit ovat yksi niistä syvästi henkilökohtaisista asioista, joiden takana on tarina. Täällä haluaisin uskoa, että on opittavaa.

Kun olin hyvin naimisissa, minulla oli 6 mm: n volframbändi. Valitsin sen, koska suurella muilla ihmisillä oli heidät – samoin kuin he olivat helposti saatavilla siitä, mistä voimme oikeudenmukaisesti maksaa tuolloin. Mutta olin mitoitettu siihen noin klo 11.00 elokuun puolivälissä suhteellisen huomattavan aamiaisen jälkeen. Lyhyesti sanottuna, minua ei mitoitettu kunnolla, samoin kuin se oli erittäin vaikeaa jatkaa. Koska volframinauhoja ei voida koota uudelleen, minun piti ostaa uusi kolmen vuoden kuluttua.

Bändini on jonkin verran kuplattu pyöreällä reunalla. Tällä tavalla se liukuu niveleni yli, mutta istuu silti turvallisesti sormellani. Olin myös kokoinen 6,75 – ei 6,5 tai 7. Se oli niin vähän kuin voisin mennä, kun pystyin silti hankkimaan sen helposti ja pois. Se on 5 mm suuri – ei 4, ei 6, mutta viisi. Olen ehkä huomauttanut aiemmin, että olen vähän pakkomielle, samoin kuin tämä leveys valittiin paitsi, koska se on ainutlaatuinen, mutta silmäni puolestani on oikea osuus sormelleni. Se on myös 14K 18K: n sijasta, koska halusin sitä hieman kovemmin.

Oppitunti on kuitenkin valita jotain erityistä sinulle, ei, koska se on tällä hetkellä trendikäs.

Katsella

Vaikka voin ehdottomasti arvostaa näiden mielenkiintoisten mekaanisten esineiden monimutkaisia ​​tyylejä, olen todennäköisesti vähiten “katsella kaveri” tämän sivuston avustajista. Minulla on kunnioitettava kokoelma, mutta mieluisin on tämä Hamiltonin näkymä jazzmaster -automaattinen (ref.h32515555). 40 mm: n tilanteen koko on poikkeuksellinen ranteelleni, samoin kuin tämä valitsin ja hihna toimii minkä tahansa teepaitoista kaksirintaiseen pukuun.

Minulla oli silmäni ostaa sen, kun huomasin, että aion päätyä isäksi, mutta yllätystyö antoi minulle mahdollisuuden tehdä se vähän aikaisemmin. Minulla on ollut se jo yli neljä vuotta, samoin kuin en usko, että se on poissa kokoelmasta milloin tahansa pian.

Puhelin

En ole yksi linjassa “viimeisimmän ja suurimman” minkä tahansa teknisen laitteen suhteentulee seuraavaksi. Mutta tuon tällä hetkellä iPhone 12 Pron, samoin kuin olen iloinen, että tein. 12MP CAM -järjestelmä on erinomainen, varmasti, mutta sitä, mitä todella arvostan monista aiemmista malleista, on paluu paljon enemmän neliömäisiin reunoihin. Minun silmäni tekee puhtaamman suunnittelun. Valitsen myös Peelin minimalistisen tilanteen.

Aurinkolasit

Olen kaukana Bonosta, mutta silmäni ovat kuitenkin suhteellisen herkkiä ja käytän auringonlaseja paljon aikaa ulkona. Koska saan niistä niin paljon hyödyntämistä, korkealaatuinen pari oli hyvin sijoitus. Minun lisäksi pari ei ole paljon parempaa kuin Persol 714s.

Menin pienemmän 52 mm: n malliin, samoin kuin se on toiminut hienoimmin Nogginin koon suhteen. ”Havanna” -kilpikonnat ja ruskea (polarisoitu) linssi täydentävät paljon myös sitä, mitä käytän.

Vaikka 714-vuotiaat ovat taittomallia, en todellakaan taita niitä usein, ellei vaadita pakata niitä kantolaukkuun.

Golfmenetelmä FOB

Kuten monet, golf päätyi isoksi osaksi elämästäni vuonna 2020. Ohjelma on paikka pakoon ja peli on menetelmä jatkuvasti vaikeuttamaan itseäsi sekä fyysisesti että henkisesti. Olen onnekas, että minulla on klubi, jolla on erinomaiset menetelmätilat todella kadulla talostani, joten pääsen ulos muutaman kerran viikossa lounastauolla tai sen jälkeen kun lapseni on nukkumassa palloilla, kuten sekä yrittää saavuttaa yksinumeroinen haitta.

Käärimistä

EDC: ni tietysti vaihtelee riippuen siitä, mihin menen sinä päivänä. Mutta olen ollut tietoinen ja tietoinen siitä, mitä tuon sekä miksi. Se on yksi vähemmän muuttuja, joka minun on ajateltava ja tekee minusta paljon tehokkaamman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *