Uncategorized

5 Best Vacation Motion Picture Outfit Concepts

Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä artikkeli saattaa olla affiliate linkkejä. Katso henkilökohtainen tietosuojakäytäntö.

Classic loma elokuvia tapana laittaa joku iloinen hengessä. On jotain, että 24 tunnin maraton “A Christmas Tale” TBS että olisi varmasti edes kitupiikki murtuma hymyillen.

Vaikka et voi täysin syli asettuvat nähdä Rudolph ja myös läheisiä ystäviä ties kuinka monennen kerran huomioon, että nuorten, se ansaitsee vilkaisemalla niille loma elokuvien kautta uusi linssi. Koska tyylitietoisille aikuinen, voit nopeasti ottaa tyyliin vaikutteita joistakin yksi epätodennäköistä lähteestä useisiin oman kaikkien aikojen fave elokuviin. Tässä muutamia houkuttelevia yhteyksiä.

Loma Motion Picture pukea Ehdotuksia

“Se Kamalaa Life”

Pukuja “On merkittävä Life” oli aivan muuta kuin amazing– varsinkin jos houkutella sartorial ideoita vuosikerta 1940 näyttää. Donna Reed edustaa luottamusta ja arvostusta hänen tyylikäs tulitikut, frilly asuja sekä elegantti huivit ja myös helmi lockets.

Se on niin hyvin Swank että virtuaaliset tuntua voit palata ajassa yksinkertaisesti pukeutumalla osa. Seuraava loma juhla, tee kuten Maria klo tanssia sekä sujauttaa minttu-äänisen porrastetun mekko omaa.

Yritä ASOS 3 Kerros Tiered Midi mekko ($ 193) varten moderni ottaa ilmeen tai ylläpitää rennosti Memento Tag Genesis Tiered Rypytys V-kaula Midi mekko ($ 99,95).

“Residence Alone”

On totta, että Kevin McAllister mistä “Residence Alone” on tuskin muoti-ikoni. Kuitenkin jos todella katsomaan kova lastenhuoneeseen vaatekaappi, saatat löytää itsesi huomattavasti imeytyy hänen taipumus mukava, mukava pukea aamusta myöhään iltaan. Hän rokkaa ruudullinen t paitoja, kermanvärinen henkilökunta Turtlenecks ja punaiset jammies kuin pro– ja emme ole vastenmielinen sellainen rento, epävirallinen ensemble ajoittain (ok, aina).

Sinun ei tarvitse kertoa kenellekään se oli lapsi nero, joka motivoi puet tämä tyhjiö Plaid Flannel Sweetheart paita ($ 39.99).

” Rakkaus oikeastaan”

On vieläkin vaikuttavampi muodin “Love Really” kuin monet meistä voi vaivaa laskea. Sinun ei tarvitse katsoa paljon löytää katsoa nautit. Yksi, joka puhuu yhä sisäisen muodin on ikoninen punainen takki laittaa päälle Martine McCutcheon persoonallisuudesta, Natalie.

Classic, kehittyneempiä, ja myös paras heittämään yli tuppi mekko sekä korot tai housut ja saappaat, tulinen villa patja silinteri on paras talvikauden tuloslaskelman erään. J. Team Olga Keitetyt villa takki ($ 119,90) tai Villa Balmacaan ($ 110) on investointi et pahoillani.

“Holiday Inn”

Jos vain voisimme kaikki elää tällaisen kauneuden. “Vacation Inn” on 1940 unelma. Fred Astaire hanat hänen mennessä koko näytön ja Marjorie Reynolds häikäisee kaikenlaisia ​​mahtavia kokoonpanoille. Mistä aloittaa? Kimalteleva kulta mekko, joka tekisi nykyajan velhoja kateellisia, tai ehkä näyttäviä pehmeä vaaleanpunainen puku koristeltu hohtava aksentti?

Jos se kuulostaa olisit käyttää näitä asioita myös tänään, se tarkoittaa vaatekaappi jako täysin tunnustettu, mitä he olivat tekemässä takaisin menneen. Yritä Tadashi Shoji paljetti kengännauha puku Illusion Panel ($ +199,99) ja yhtä hohdokas ulkonäkö.

Jätä tämä alue emptyGet rahoitusnäkymät Fashionista sähköpostiisi!
Sähköposti *

Tarkista saapuneet tai roskapostikansioosi Vahvista jäsenyyden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *