Uncategorized

’90-luvun herätys – akvarelli kynnet (miten)

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Kelly Kapowski sekä Topangan Lawrence! Nämä vesivärien kynnet, jotka luotiin on niin “90-luvulla, etten ole varma, mitä tehdä itselleni. Sekä ottaen huomioon totuuden, että “90-luku on niin trendi ihanteellinen nyt, en voi kuvitella paljon parempaa suurta vaikutusta manikyyriä kuin tämä!

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Tosiasia: En nimenomaisesti osoittanut mennä täysimittaiseen “90-luvulla. Uskon, että se on väri yhdistelmä, joka on minulle meille ajatuksia “koko talo”, “perheasioita” sekä “pelastamaan kellon”.

Mitä olin todella menossa, oli akvarelli. Olen erittäin pakkomielle akvarecolorimaalauksista sekä halusi tuottaa samanlaisen vaikutuksen kynsilleni. Käytin menetelmää, jota en ole nähnyt ennen yrittäessään saada tämä neste-Y, sulin vesivärin vaikutus ja oli tyytyväinen tuloksiin.

Vesiväriset kynnet – opetusohjelma

Jokainen voi tuottaa tämän ilmeen. Olet vain vaatimus kolmesta neljään kynsilakkaukseen, maalarjaksi sekä jotkut kynsilakka. Käytin neljä väriä: Zoya Shelby (vaaleanpunainen) sekä Arizona (oranssi), syntiset värit, miksi ei sekä NYC Prince Street.

Kun pohjakerros kuivuu, käytä kynsien pienenemistä paperille. Käytin indeksikorttia. Kasta maalaus kiillotukseen. Voit tutustua maalaushyödykkeisiin CRAFT Storessa, verkossa tai jopa valituskaupoissa. Vaihtoehtoisesti säästää sekä puhdistaa vanha kynsilakka.

DUNK Puolan kastettu harja kynsien puoliksi Removeriin. Swift Dip on kaikki mitä tarvitset.

Paina ohennettua kiillotusta kynsiäsi vastaan ​​useissa paikoissa.

Voit vaatia uudelleen pulahtaa Puolan ja poistoaukon, mutta normaalisti kun se riittää kullekin kynsille. Levitä Puolan strategisesti kynsillä, kuten tässä kuvassa.

Toista toinen väri.

Ja kolmas väri.

Ja neljäs väri. Voila! Odota, että puolalainen kuivuu sekä soveltaa päällysteen.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *