category

Oletko lukenut FI? Sinun täytyy lukea FI.

La Bella Donna äskettäin huomautti minulle, etten ole liittänyt muotihautomoon, joka hämmästyi minua, mutta tarkistin, ja hän oli oikeassa, en ole! Mutta teen sen kostolla nyt, koska luin tämän sivuston koko ajan, ja mielestäni kaikkien muiden pitäisi myös …. No, jokainen henkilö, joka on kiinnostunut vaatetuotannosta, koska fi (ajaa poikkeuksellisen kokenut Kathleen) keskustelee siitä, miten kaupalliset, vähittäiskaupan vaatteet todella tehdään.

Muotipaikalla on tämä huomattava aukko, joka täyttää todellisen kohteen (vaatekaupungissa, tietenkin). Joskus ehkä, on maininta joitakin käsityötä; kirjonta tai laskotus, tai whatnot, mutta muuten on vain suuri tyhjä: ei mitään kuvioinnista, rakenne ompelu, kangas hankinta … voit vain yhtä helposti olettaa, että brownies näyttivät yön yli ja ommeltu kaiken maidon kulhoon . ja se on huomion määrä, joka maksetaan huippuluokan tavaraa; Lower-end Stuffin tuotanto ei kiinnitä huomiota, ellei joku huomaa, että se on tehty jonnekin ulkomailla.

Mutta jos luet muotihautoa, opit kaikki gritty yksityiskohdat. Mikä tekee hyvän kaupallisen mallin? Miten lähdet kangas? Miten löydät ihmiset, joita sinun täytyy työskennellä, ja miten arvioit työnsä? Miten saat vaatteet myymälöihin ja milloin? Muoti on loppujen lopuksi yritys, ja fi on kyseisen liiketoiminnan tuotantopuolen kauppa-blogi.

Henkilökohtaisesti i * love * kaupalliset lehdet, ja minulla on aina. Kun minulla ei ollut niin paljon hyvää työtä, joka työskentelee lukiossa kuivapesukoneissa, paras osa lukemassa American Drycleaner -lehdessä. (Seuraava paras osa oli taitettava tärkkelys miesten mekko Tee paidat … näet, että tämä erityinen valmistaja … mutta minä teen. Heck, käytin lukemaan Folio, joka on aikakauslehden kustantamusta, vain Oh-So-Meta Frissonille! Joten heti, kun seuraava Google AdSense -tarkastus tulee (kiitos napsauttamisesta näistä mainoksista, muuten!) Saan Kathleenin kirja (aion saada sen yhdistyksestä FI, mutta yhdistän täällä Amazon jotta voit lukea loistavia arvosteluja, jotka se sai). En koskaan tule olemaan muotisuunnittelija – en sovi siihen – niin lukeminen hänen kirjansa on vain puhdas geeky ilo.

Oh, ja kuva yllä? Se on sarjasta, jossa hän näyttää, miten Welt taskut tehdään teollisessa ompelussa ja antaa ohjeita siitä, miten voit tehdä jig tehdä jotain vastaavaa (jos ei täsmälleen sama) itse. Mahtava.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Moths PocketBookissa [VAROITUS: Pitkä merkintä] 2. heinäkuuta 2007
Howto: PackingJene 9, 2008
Kiitos, William GibsonSeptpember 13, 2010An “kirjat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *