category

Uskonnolliset t-paitakuviot!

Muistatko keskiajan? Tai, kuten haluan kutsua sitä: paha ikääntyy. No, olet nähnyt elokuvia pimeistä aikakausista, olet lukenut kirjoja niistä ilkeistä ajoista, kun he polttivat sinut vaakalaudalla, jos et ylistänyt Herraa tai Holly -kirkkoa. Sana oli varmasti uskonto, vaan kauhu. He näyttivät unohtavan mitä Jumala oli kyse ja tekivät itsensä jumaliksi. Nykyään asiat ovat hiukan erilaisia. Ihmiset näyttävät olevan ilmaisia ​​kaikista uskonnollisista standardeista. Jos he uskovat Jumalaan ja kaikkiin häneen liittyvään, se on täysin heidän vastuulla. Tämä on mielestäni hyvä asia, koska Jumalan on oltava paljon enemmän rakkaudesta ja vähemmän rajoituksista.
Tietenkin, nykyään ihmiset myyvät kaikesta, ja tätä ei tarvita huono asia. Kuten olette arvata, kyse on T-paitoista. Uskonnolla oli tapansa löytää tiensä jopa t-paitaliiketoiminnassa. Tästä huolimatta olen löytänyt Internetistä todella uskomattomia uskonnollisia t-paitakuvioita. Mielestäni on syytä mainita, että meillä on t-paita-tehtaalla myös joitain uskonnollisia T-paitoja.
Ei ymmärretä väärin, kun sanon uskonnolliset t-paitoja, en välttämättä viittaa niihin ‘rakastan Jeesusta’, ‘Jeesus rakastaa minua’ -tyyppisiä grafiikoita. Ei herra, meillä on mielessä paljon mielikuvituksellisempia malleja, joita ne tylsät vanhat asiat. Jotkut haluamamme t-paitamallit ovat todennäköisesti harhaoppisia tai jopa loukkaavia, mutta rakastamme vektoritaidetta kaikin tavoin, joten emme pelkää emmekä ajattele menevän helvettiin, koska tästä.
Uskonnolliset T-paidat!
Venäläinen ruletti tai uskonnon ruletti? ? Hmm…
Joten haluatko nähdä, mitä uskonnollisia t-paitoja olemme luoneet? Katso näitä! Ok, myönnän, malleissa ei ole mitään uskonnollista, mutta…
Pyhät vanhenevat hampaiden, mitä sinulle tapahtuu, jos et usko! Ne, jotka saavat sinut punastumaan tehtaaseen t-paidan muotoiluun … saitko sinut huomiota? Haluatko nähdä enemmän? Siirry viralliselle verkkosivustollemme! Tidamectory.com

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *