Uncategorized

Kesävalkoiset, joita nyt käytetään

, valkoinen on virkistävä ja viileä. Jokainen tarvitsee hienoja kesävalkoisia käytettäväksi nyt ja tämä sarja on luettelon kärjessä. Jos etsit kesävalkoisia käytettäväksi nyt, älä katso vielä enemmän, koska olen puhdistanut eri myymälöitä upeille valkoisille kappaleille, joita käytetään kesällä. Kun lämpötila alkaa lyödä kolminkertaisia, haluan käyttää vain vähemmän esineitä, jotka ovat helppoja ja mukavia. Ja tuo esine minulle on kesävalkoisia. Siellä on jotain kesävalkoisten asujen käyttämisestä, joka on niin tyylikäs ja vaivaton. Olen valtava fani, jossa on valkoinen, mukaan lukien valkoiset mekot, valkoiset housut, valkoiset shortsit ja valkoiset paitoja. Olen Wolverhampton Wanderers Paita varma, että olet nähnyt aiemmat viestini muotoilevan erilaisia valkoisia kappaleita, mukaan lukien YouTube -videoissani.

< - Olemme siinä kesän vaiheessa, jossa se on niin kuuma ja voin ajatella vain valkoisia asuja, jotka ovat helppoja ja tuulisia, mutta silti tyylikkäitä. Jalkapallon Maailmanmestaruuskilpailut Paita Ja nyt, kun voimme turvallisesti ruokailla ulkona, tänä kesänä valkoinen asu tekee ihanteellisesta päivämäärästä tai brunssista asusta. Nojaan myös valkoisiin paloihin, pieniin mekkoihin tai liinavaatteisiin tai pellava-t-paitoihin kesäksi. Rakastan jcrew -pellavapaitoja, H&M -shortseja ja ylimitoitettuja valkoisia nappia alas paitoja. Viime kesän viikkojen aikana olen löytänyt ja hankkinut hienoja valkoisia kappaleita, etenkin tätä Alice McCallin ylä- ja skaria. Kyllä, se on oikeastaan hame ja shortsit kietoutunut pohjaan. Rakastan Alice McCall -sarjan katkaisua kirjontaa. Tämä kankaan ja hihojen yksityiskohtaiset yksityiskohdat kiinnittivät huomioni. Yhdistin sen suositun Amina Muddi -korkokengän kanssa täydentämään valkoista asua. Siellä on myös pukeutumisversio ja jumpsuit -versio Jalkapallo Paita valkoisella… täydellinen kesäksi. Näistä esineistä on tullut osa kesän niittejä.
Kesävalkoiset käytettäväksi nyt

< - Voit myös nauttia: Hämmästyttävät löytöt alle 100 dollaria ostamaan nyt Kuinka elvyttää työasusi tämä ... Tässä on mitä tätä uutta käytetään ... Yksinkertainen mutta tyylikäs tapa käyttää väriä ... Tutustu tietämään. Rekisteröidy sähköpostiosoittellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä. Etunimi Etunimi Etunimi Etunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi Sähköpostiosoite Sähköpostiosoite Sähköpostiosoite Sähköpostiosoite Tilata Kiitos tilaamisesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *