Uncategorized

Caped Avengers

Sheila ulos tuhkasta lähetti minulle ilmoituksen, että hänellä on suuri kevät puhdistus myynti tällä viikolla – 15% alennus, käytä kuponkikoodia Springclean.

Tämä mekko puhelut minulle, paljon enemmän ehdottomasti viehättäviä taskuja kuin sellaista “huh?” Kylpylä. Ja ehkä vain vähän, vihreää polka-dot hattu. Jonain päivänä, kun minulla ei ole mitään parempaa, aion käyttää vihreää polka-dot-hattua, vain helvettiin. Ja aina kun joku henkilö sanoo mitä siitä, aion teeskennellä, etten ole aavistustakaan siitä, mitä he puhuvat.

He: “Nice hattu!” ME: [tyhjä STARE]

Luulen, että minun pitäisi tehdä sama asia, jos olen koskaan tehnyt pukeutumisen, kuten tämä. Joko se, tai olisin humina vanha mahtava hiiren teemakappaleen koko päivän. (Täällä tulen pelastamaan päivän!)

Tiedätkö mitä muuta en näe itseäni tekemässä? Ylläpitämällä huivi, joka tarttuu kahdesta ruumiista, kuten vaaleanpunainen mekko taustalla. Luulen, että muut kaksi naista puhuvat siitä, miten hän kaatui niiden kareleet Klatsch ilman tarvittavia aterioimia. (Tehdessään PEEPRIT KAPELET Klatsch Elbow-Shake, tietenkin.)

Vihreä hattu: * Hermo * hänestä! Ja mikä on huivi? Kukka mekko: Tiedän! Mutta siirrä Kapecele Kahlua Kocktails kierros uudelleen, sinä, rakas? Olen menettämässä minun buzz! Vihreä hattu: Täällä tulen pelastamaan päivän!

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Secret Live of Mekot # 14March 27, 2008With 80 kommenttia
Se on ollut jonkin aikaa, kun otetaan huomioon, että olen raivoinut Collar.July 6, 2006
Secret Live of Mekot Vol. 8Sept 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *