Uncategorized

Viikon puku: Ann Taylor

hektisten työläisten naisille, istuvuus on usein yksinkertaisin puku heittää aamulla. Yleensä tämä tehtävä ei koske naisten haastattelu sopivuutta, jonka on oltava yhtä perinteisiä ja perustavanlaatuisia kuin saat – sen sijaan tämä tehtävä on jonkin verran erilainen istuvuus, joka on muodikas, mutta ammattilainen.
Ymmärrän. Tämä syvä Plum Magenta on epätavallinen väri pukulle, mutta uskon kuitenkin, että se olisi uskomattoman ihanaa ja melko yksinkertaista käyttää sekä erottua että pukua.
Heillä on se muotoiltu muutamiin kuviin, joissa on erilaisia ​​magenta- ja luumuja, samoin kuin ”Shades of Shades” -puku on aina hienostunut, vahva ilme. Jos haluat vahvistaa sitä, uskon, että punaiset aksentit saattavat olla hauskoja – huulipuna punainen vyö tai kenkä. Yksinkertaisen ilmeen vuoksi uskon kuitenkin, että se olisi fantastista merivoimien, mustan, terävän valkoisen, norsunluun ja melkein minkä tahansa tyyppisen harmaan sävyn kanssa. (En ole fani Beigey Pink Tee -paitaan, jonka kanssa he osoittavat, mutta se olen minä.)
Siellä on paljon sopivia pukukappaleita, jotka vaihtelevat 98–19 dollaria, yleensä koot 00-18-2 bleiseriä (lovettu ja leikatut), 2 housua (nilkka ja suora), lyijykynähame sekä vaippa pukeutua.
Tämä julkaisu koostuu tytäryhtiölinkeistä ja Corrette® voi tehdä palkkioita tämän viestin linkkien kanssa tehdyistä ostoista. Katso täältä paljon lisätietoja. Kiitos sinulle niin paljon tuestasi!
Huomautuksen työvaatteet 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Suunnittelijoiden myynti, jopa 70% alennuksen!
Neiman Marcus – Sale on myynnissä, jopa 75%: n alennus!
Net-a-Porter-7000+ uutta linjaa lisätty, jopa 80% alennus!
Nordstrom – 7000 uutta naisille
Lo & Sons – jopa 50% alennus!
Merceristä – Varaston myynti: Jopa 60% alennusta
Parvi: Kesäaika: Jopa 70% alennusrutiinikustannukset
J.Crew-75 dollaria Denim ja paljon enemmän kulumistyylit
J.Crew Factory-40–60 dollaria kaikesta; 10 dollaria jokaisesta kuluttamasi 50 dollaria

Muu huomion myynti:
BUFFY-TOTEUTTAVAT SÄÄNTÖT: Jopa 15% heidän vuodevaatteiltaan
Laskuvarjo-Säästä jopa 40% viimeisen mahdollisuuden esineistä
Untuvaisuus – asuintilan myynti: jopa 30% alennuksen (lukijat kuten valaistuksensa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *