category

7 rintaliivit virheitä jokainen tyttö tekee

Olemme erityisen varovaisia valinnassa sarees, mekot, yläosa ja kaikki muut vaatteet. Mutta jätämme usein huomiotta sen, että yksi olennainen osa vaatekaappiamme, joka tarttuu meihin paljon tarkemmin kuin mikään muu vaatekappale, ja pitkään aikaan.
[Lue myös: Kauneimmat rintaliivit, et halua peittää niitä]

Sinun olisi pitänyt arvata, että aiomme puhua sisävaatteistasi ja virheistä, jotka meillä kaikilla on jossain vaiheessa tehdyt itsellemme ihanteellisen rintaliivit. Itse asiassa teemme edelleen muutamia näistä virheistä. Katsotaanpa ne ja katsotaan, mitkä negatiiviset vaikutukset heillä on Atletico Madrid Paita jokapäiväisessä elämässämme.
Tässä on joitain yleisiä rintaliivit virheitä.
1. Tuotemerkin kiehtovuus:
Joka toinen päivä sinulla on uusi tuotemerkki, joka on matkalla ostoskeskukseen ja kaikki puhuvat siitä. Mutta älä vaihda tai pidä kiinni brändistä vain siksi, että se on uusi asia. Jopa parhaalla tuotemerkillä ei ehkä ole rintaliivit, jotka istuvat sinulle täydellisesti. Selvitä tuotemerkki, jossa on ihanteellinen kangas ja kuppi, joka istuu sinulle ja ole uskollinen siihen.

2. Tietämättä kokoa:
Rintaliivien parhaan koon käyttäminen on tärkein asia henkilökohtaiselle terveydelle. Saatat kutsua ongelmia itsellesi puristamalla pienemmän koon kuppia. Tiukempi rintaliivit eivät anna sinun hengittää kunnolla, mikä laukaisee hengitysvaikeudet pitkällä aikavälillä. Jälleen se, joka on koko tai kaksi suurempi kuin tarvitset, ei tue rintojasi. Tämä voi johtaa satumuuteen, hajoamiseen ja muuhun sairauteen.

Lähde: Popxo.com3. Väärä kangas:
Nauhat, satiinit ja synteettiset tieteet voivat olla lumoavia erityistä iltaa varten. Mutta nämä kankaat eivät välttämättä osoita olevan liikaa iloa koko päivälle koulussa, yliopistossa tai toimistossa. Säännöllisesti, kun sinun on oltava rintaliivissä pitkiä aikoja, sinun on aina valittava kankaat, jotka ovat yksinkertaisempia ihollasi ja antavat ihollesi hengittää. Puuvilla on juuri valmistettu tähän tarkoitukseen. Menevät ovat päiviä, jolloin puuvillan rintaliivit olivat yksitoikkoisia ja tylsää valkoisia. Nykyään saat valikoiman värejä, leikkauksia ja tulosteita puuvillahiinnissä. Valitse se, joka houkuttelee silmäsi, samaan aikaan on lempeä ihollesi.
Lähde: ThoTlassy.com [Lue lisää: Kuinka pestä, kuivata ja tallentaa rintaliivit?]

4. Tunne muoto:
Tämä on välttämätöntä, koska kaikilla ei ole saman muotoisia rintoja. Saat ympäri markkinoita, kolmio ja kartion Manchester City Paita muotoiset rintaliivit. Mutta minkä tahansa silmiin houkutteleva poimiminen ei ole hyvä idea. Kokeile useita muotoja polun huoneessa ja osta se, joka halaa rinnat kokonaan. Kuppiin ei pitäisi olla tyhjiä tiloja, muuten tiedät, että ne eivät ole sinulle paras muoto. Toiseksi, jos näet lihaksen roikkuvan kupin ja kainalon reunan välillä, tiedät, että tämä ei ole myöskään sopiva muoto. Underbire -rintaliivit ovat nykyään erittäin suosittuja ja tarjoavat suurta tukea rintoihin. Mutta varmista, että aluslanka kattaa tukevat rintakuvat kokonaan ja aluslankaan päät eivät pitäisi pistää sinua.
Lähde: WordPress.com5. Väärä rintaliivit väärällä asuilla:
Varmista, että rintaliivit sopivat hyvin asusi kanssa. Vaikka rintaliivien hihnan näyttäminen on seuraava asia trendiluettelossa, se ei ehkä ole sopiva asia tehdä kaikissa tilanteissa. Mauton ja seksikkään olemisen välillä on ohut viiva, ja monet ihmiset sekoittavat sen täysin. Et halua kävellä kokoushuoneeseen, jossa rintaliivit pissasivat puserostasi. Jälleen on yhtä välttämätöntä sovittaa kuppi asun pääntie syvyyteen. Jos valitset mekko, jolla on syöksyttävä pääntie, valitset paremmin puolikupin rintaliivit niin, että ne eivät näytä, kun taivutat vähän poimiaksesi, jos pudotat lompakon. Mekkollasi on syvä selkä? Joko valitse selkänoton rintaliivit tai yksi, jolla on läpinäkyvä takaisin. Lisäksi, jos yhtyeesi materiaali on silkkaa tai läpinäkyvää, yritä sovittaa rintaliivien väri asuun.

7. Neuvojen hakemisen välttäminen:
Puhumme vapaasti myymälän hoitajan kanssa näyttääksemme ja ehdotamme meitä pukeutumisista, farkkuista ja hameista, mutta jotenkin olemme hieman huolestuneita etsimällä apua parhaan rintaliivit meille. Mutta korkea aika ymmärrämme, että siellä erottuva hoitaja tuntee tuotteen paljon paremmin kuin me. Jos emme pysty selvittämään, istuako Cup 34 B tai 34 C meille täydellisesti, voimme myös pyytää asiantuntija -neuvoja. Ghanan Jalkapallomaajoukkue Paita Väärän rintaliivit asettaminen voi maksaa meille vakavasti myöhemmin.
Lähde: Oprah.com [myös lue: saumainen tai saumaton rintaliivit – kumpi sinun pitäisi valita?]
Paras rintaliivien käyttäminen ei ole vain tyylikysymys, vaan myös vaikuttaa rintojen terveyteen ja hengityselimiin. Se on hieno avustaja henkilökohtaisen hygienian ylläpitämisessä. Jälleen kerran vain parhaiden rintaliivien valitseminen ei riitä. Tuore sisävaatteet joka päivä ja niiden säännöllinen puhdistaminen on yhtä välttämätöntä. Toivottavasti tämä keskustelu auttaa sinua terveydelläsi ja henkilökohtaisessa hygieniassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *