Uncategorized

Kuinka valita optimaalinen lyijykynähamekuvio kehon tyypin

perusteella, kuinka valita optimaalinen lyijykynähamekuvio kehosi tyypin perusteella
13.01.2022, lähettänyt Alanic Global

Ikoninen, mutta moderni, tyylikäs, mutta hauska, lyijykynähame on luultavasti trendikkäin naisten kuluminen. Ensin suosittu 1950 -luvulla, tällä hameella on kaikki. Parasta siinä on, että tämä hame näyttää loistavalta jokaisesta vartalotyypistä, vain sinun on valittava sinulle ihanteellinen. Yksi Yhdysvaltojen suosituimmista tukkumyynnistä jakelijoista käyttää valtavaa kokoelmaa upeita lyijykynähameita!
Oman hameen ompelu antaa sinulle vapauden mukauttaa oma vaatekappale optimaaliseen istuvuuteen. Tutustu tähän yksinkertaiseen, helposti seurataan oppaaseen valitaksesi parhaan lyijykynän hame kehon muotoon.
Ohut vyötärö ja täydet lonkat
Klassisen tiimalasihahmolle on parasta valita lyijykynähamekuvio, jolla on lempeä kapeneva ja korostaa lantiosi muotoa. Koristeltu ja suuret vyötärönauhat ovat optimaalisia korostamaan ohutta vyötäröäsi. Varmistaminen, että vyötärönauha osuu vyötärötasoon, auttaa myös tämän saavuttamisessa. Valitse keskipainoinen kangas – joustava bengaliini toimisi hyvin, auttaen korostamaan käyriäsi. Varmista, että vältetään taskut, koska ne voivat aiheuttaa lantiosi näyttämään raskaalta. Vyötärönauhan ympärillä putkisto on kuitenkin klassinen ja peruskoriste.
Paksu vyötärö ja täydet lonkat
Monet naiset, joilla on paksu vyötärö ja täydet lonkat, tuntevat, että lyijykynähameen vetäminen on mahdotonta, mutta ei, se on erittäin mahdollista, jos tiedät kuinka valita yksi sinulle. Valitse oman mukavuustason perusteella lyijykynähamekuvio, jolla on pieni tai kohtalainen kartio. Valitse suuri vyötärönauha, joka on suuri ja käytä jäykkiä rajapinta. Tämä ei vain lisää sileyttä siluettiisi, vaan antaa sinulle lisätuen. Vältä taskuja ja valitse keskipainoinen kangas, joka verhoaa hyvin. Älä valitse joustavia. Vyötärönauhassa tai kirjontalla aliarvioitu jousi helpolla tekisi hyviä koristeita.
Paksu vyötärö ja kapea lonka
Tätä vartalotyyppiä varten lyijykynähameen symmetria toimii upeasti. Valitse lyijykynähame, jossa on pieni kapeneva. Yläosa on osuttava luonnollisella tasollasi ja vyötärönauhan on oltava paksu lisätuen varalta. Valitse keskipainoinen kangas, joka putoaa hyvin. Tulostus tai kuvio alareunassa olisi upea koriste. Jos olet yksityinen etikettipalvelun omistaja, joka lukee tätä blogia ja ihmettelet mistä saada käsiinsä vaatteiden kokoelmasi hämärtäviä, uskomattomia vaatteita, varmista, että tavoitat yksi Yhdysvaltain arvostetuimmista yksityismerkinnöistä!
Ohut vyötärö ja kapea lonka
Kun se liittyy lyijykynähameihin, tämä vartalotyyppi on monipuolisin. Valitse kuvio, jossa on voimakas kapeneva lonkasta helmaan, joka antaa sinulle käyrän illuusion. Sekä kapeat että suuret vyötärönauhat pukeutuvat tähän kehykseen. Katso, että valitset kapean bändin pidentääksesi vyötäröä, jos sinulla on lyhyt vartalo. Vyötärö voi osua minne tahansa matalaan riippuen siitä, minkä tyylin valitset. Kun olet menossa kankaalle, valitse jotain jäykemmältä puolelta, kuten leveälohko tai brokadi, koska tämä pitää kapeneesi käyrän muodon. Tämä on myös optimaalinen kehon muoto, joka leikkiä koristeilla, kuten jalokivi- tai putkisto vyötärönauhoilla ja taskuilla.
Paksut tai ohuet vasikat
Jalkojen pituus ja vasikan paksuus ovat erittäin tärkeitä näkökohtia selvittää, mitä pituutta voidaan etsiä lyijykynähamaiskuviosta. Jos sinulla on lyhyet jalat ja ohuet vasikat, mikä tahansa pituus tekee vain sellaisen, joka osuu puoliväliin, tarkistaisi melko tyylikkäät. Paksujen vasikoiden paras kuvio olisi lyijykynähame, joka osuu polven tasolla tai hieman yläpuolella. Varmista, että vältetään hameet, jotka osuvat keskimmäiseen kalvoon, koska tämä aiheuttaa jalat näyttämään tilaa vievältä. Kynähame on niin paljon tilanteita ja tapahtumia paras ja klassinen vaihtoehto. Ne ovat myös nopeita ja ompeleita, jotka tekevät niistä optimaalisen sopivuuden! Haluatpa näyttää tyylikkäältä ja hienostuneelta tai seksikkältä, tämä hame toimii yksinkertaisesti parhaiten.
Kapea tai täysi rinta
Oman henkilökohtaisen tyylisi heijastamiseksi on tärkeää harkita tätä näkökohtaa valittaessa lyijykynähamekuviota. Alempi vyötärönauha vetää silmät pois rintareppuun, kun taas korkeampi vyötärönauha korostaa rintakehän, joka tuo silmät tälle tasolle.
Vähittäiskauppiaat, joilla on haluta kuntoilevia asiakkaitasi loistavalla toiminnallisella, trendikkäällä kuntovaatteella, on kiirehdittava ja ottamaan yhteyttä vain maineikkain Fitness -vaatteiden valmistajien keskuudessa tänään! Pudota posti nyt!
Ääniversio: Napsauta tätä
Tunnisteet:
Paras yksityinen etikettivaatteiden valmistaja
kuntovaatteiden valmistajat
Fitness -vaatteiden valmistajat Coloradossa
Fitness -vaatteiden valmistajat Indianassa
kuntovaatteiden valmistajat New Jerseyssä
kuntovaatteiden valmistajat USA
miesten tukkumyynnin jakelijat Yhdysvalloissa
yksityinen etikettivaatteet
Yksityiset etikettivaatteiden valmistajat
Yksityiset etikettivaatteiden valmistajat USA
tukkuvaatteiden jakelijat Yhdysvalloissa

0 0 Ääniä
Artikkeli rating

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *