Uncategorized

Tilanne housuja vastaan.

Joskus, kun ihmiset huomaavat, että päätän kylpytakit – että itse en viettää kohtuuttomasti aikaa uskoa noin takit – ne ovat välittömästi epäilyttäviä. “Mitä sinulla on housuja vastaan?” he kysyvät. “Älä pidä housut?”

“Ei,” Vastaan, rauhallinen, jopa ääni. “En pidä housuja. Käytän housuja paljon. Valitsen vain hameet sekä leningit, kaikki.”

He eivät usein usko minua, samassa menetelmässä, että jotkut vegaanit ovat salaa uskovat, että lihaa syövät ihmiset eivät pidä tofua. He eivät usko mieluummin yhdestä asiasta, ei välittömästi johtaa vihaan päinvastoin. He uskovat, että mieltymys Dr. Pepper signaalia anti-mr. PIBB-ohjelma tai mahdollisesti Vendetta; että värillinen sininen merkitsee salaa pidä oranssia.

Ymmärrätkö mitä? Nämä epäilyttäjät voivat olla oikeassa, koska viime yönä olen käytännössä alkanut halutessaan housuista.

Katso tämä ensimmäinen pari:

Omg fug! Pudotettu vyötärö! Pullot! Sidutut jalat! Kauhu!

Mutta sitten näin nämä. Lähetin! Sitten olen todella – sekä minulla on nähdä – huusi hämmentynyt. Kukaan ei kuitenkaan kukaan, pitäisi käyttää polka-dot leggingsit. Siellä olisi ollut laki. Itse asiassa polka-dot-leggingsien valmistus, jakelu tai myynti olisi lainvastainen 48 vierekkäisessä valtiossa sekä erittäin rajoitetulla, erittäin vähiten Havaijilla, Alaska, Puerto Rico sekä Guam.

Mutta oh, housujen kauhu (tai, kuten se on myös tyylikäs, El Dia De Pantalones de Terror) jatkoi näitä valkoisia hirviöitä:

Nyt, jos tämä henkilö ei riitä tekemään syksystä polvilleen sekä pyydä pukuasi anteeksiantoon, en ymmärrä mitä.

Niin. Uskon minun avoimuuteeni housujen yllään (kirjaimellisen, ei metaforisen lajin) kanssa on ravisteltu näkemällä kolme lopetusaikoja yhdessä päivässä. Sen täytyy olla merkki, eikä hyvä. Jos näen kuolleita lintuja huomenna, tai siellä on eclipse tai upeat ihmiset happo-pesty denim bustier-sundresses, ymmärrän sen ympärillä ja teen suunnitelmani Eschatonille. Itse asiassa nämä suunnitelmat ovat todennäköisesti uusia puku …

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Jotkut yleisesti pidettävät väärinkäsitykset päiväoperista 21, 2006
Kansainvälinen Wear Coown Day 2009 – Tänään! 29. lokakuuta 2009with 83 kommenttia
No, oletetaan, että on aika kääriä tämä ylös, Thenapril 29, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *