category

Popkulttuurin kannattajat: Tom Trager Tee -paidat

Tom Trager T-paidat
Tom Trager on erittäin tuottelias Israelin kuvittaja, popkulttuurin graafinen suunnittelija, jonka työt voit löytää laajasti tunnetuista painatuspaikoista kysyntäsivustoilla. Jos olet rutiininomainen vierailija tai Redbubblen, TeePublic, Qwertee -asiakas, sellainen, sinun on täytynyt nähdä yksi hänen teepaitoista. Ehkä jopa osti yhden.
Hänen nimensä ei kuulostanut minkäänlaista kelloja, toisin kuin hänen mallit. Kun näet heidät, he pysyvät kanssasi kahdesta perustavanlaatuisesta syystä: he kokoontuvat täysin samoin kuin tyyli on minimalistinen. Soveltuvat ovat perinteisiä Tom Trager-t-paitoja:

Mutta hän ei ole arka lisätä yksityiskohtaisia ​​vektorimalleja, etenkin kun se on majesteettisten hahmojen, kuten Khaleesi tai Agent Dale Cooper, kasvot:

Ennen kaikkea hän käsittelee korostaakseen hahmojen olemusta sekä niitä määrittelevän ilmapiirin.
Hän on tällä hetkellä aktiivinen myyjä, jolla on 169 tyyliä, joita tarjotaan tuotevalikoimalla TeePublicissa. Teemat kiertävät sitä, mitä me kaikki rakastamme: TV -ohjelmat, elokuvat, pelit sekä muut popkulttuurisuositukset, joihin voit uskoa. Hän on erittäin tuottelias samoin kuin päivämäärä nykyisten tapahtumien kanssa, kuten alla oleva tyyli näet, ja siinä on viimeisin Dr. Who:

Ymmärrän, että hän oli aikaisemmin näkyvä, vaikka tämän tyylien ansiosta hän sai vielä enemmän, paljon ansaittua näkyvyyttä. Suositeltava tyylini hänen koko kokoelmastaan ​​on tämä yksitoista, koska olen pähkinä mitä tahansa ”muukalaisia ​​asioita”.

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *