Uncategorized

Kustannukset kulumista: tarkalleen miten maksimoida vaatteiden budjettisuunnitelma

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Isä ostaa humongotisia tölkkejä oliiveja Costco. Se vie jonkin aikaa työskennellä näiden oliivien kanssa, mutta hän katsoo, että Costcon kustannukset oliivilla on yhtä suuri tarjous. Ehkä niin. Kuitenkin talossani minulla on rajoitettu ruokakomeroalue sekä vihaan pudottamalla 200 dollaria Costcossa tai Samin kotiin vain viisi (jättimäinen) asioita.

Meillä kaikilla on oma tapa arvioida arvoa. Ohjelmasta ajattelemme, mitä saamme takaisin viettää, mutta usein voimme keskittyä yleiseen kustannustunnisteeseen ja muina aikoihin, joita viritetään Olive-err, tarkoitan yksikköä kohti.

Ja sitten on vaatteita ostaa, kun me ehdottomasti väärinkäyttää arvoa, tietenkin. Ne raidalliset, leveät jalkainen culottes, jonka piti olla. Tai että tee TJMAXX: ssä $ 8 – tällainen bargain! Rakastin näitä ostoksia, sopii ylöspäin, kunnes ymmärsin kumpikaan pala toimii hyvin mikään minun kaapissa. Ughh.

Miten tehdä arvolähtöisiä vaatteita ostoksia

Kaikki löytöjä ei ole yhtä suuri. Jotkut ovat todella kustannuksia valepuvussa. On kuitenkin vastaus. Jotkut perusmateriaalit voivat auttaa sinua lainaamaan tuotteen kustannusta, joka antaa sinulle suuren tunnetta yleisestä arvosta.

Kustannukset kulutussuhdetta

Tuotteen / arvioitujen aikojen kokonaiskustannukset Käytät tuotetta = kustannus kulumista kohden

Esimerkiksi jos viettää $ 500 fantastinen talvella takki, käytä sitä noin 100-150 päivää vuodessa seuraavien viiden vuoden aikana, se tulee kustannuksella sinulle noin $ +0,67 ja 1,00 $ aina pukeutua takin. Paljon enemmän käytät takkia, alempi kustannus kulumista kohti.

Toisaalta trendikäs huippu, jonka ostit 20 dollaria alueellisessa vanhassa laivastossa, että käytät vain kolme kertaa ennen kuin heität sen ulos, maksaa noin 6,50 dollaria aina, kun käytät sitä, joten se on lähes kuusi kertaa niin kalliita kuin takki.

Kustannus / kulumista

Ostokset voivat olla emotionaalinen asia – mikä tarkoittaa, että se on yksinkertaista tekniikkaa itsellemme ostoksille, jotka eivät ole arvokas suuntautuneita. Kuten ne sumeat korvakorut ostin viime talvelle 10 dollaria myytäväksi. En ole koskaan käyttänyt niitä. Ei kertaakaan. Ehdottomasti maailma ei päättynyt, koska olen tehnyt huonon ostopäätöksen, mutta jos katselet penniäsi tiiviisti, se auttaa rajoittamaan näitä väärinkäytöksiä. Tietäen tyypilliset kustannukset kulumisostojen ostamiseen voi auttaa.

Uskokaa jo omistamasi koordinointikappaleet. Haluatko saada kengät tai muu lisävaruste, jotta voit hyödyntää uuden vaatteen?

Lisää kaikenlaisen räätälöinnin kustannuksiin. All-in aiheutuvia kuluja tuote sisältää merenkulku, verot, ompelu jne

Ajattele vuodenaikoja. On järjestelmä korjaaúmiseen sesongin vaatteita kun säätila muuttuu, varsinkin jos ostoksia lopun kauden myynnin. Kun pitkä, kuuma kesä, se on uskomattoman helppo epäonnistua muistaa ihana takki olet ostanut yhtä talvella oli päättymässä.

Älä pidä kaapissa järjestetty. Sorry for kuulostava kaikille luento-y tässä. Se on vain omasta kokemuksestani. Kun työni järjestetään, olen paljon vähemmän todennäköisesti näitä ”mitään pukeutua” hetkiä. A enemmän olen riippuvainen siitä, mitä on jo kaapissa, sitä alhaisemmat minun kustannuksellani kohti kulumista yleistä.

Do keskittyä klassikoita. Ultra trendikäs kappaletta voi olla lyhyt elinikä. Klassikoita kuten lyijykynällä hameet sekä ommellut sekä räätälöity farkut ovat vaihtoehtoja kaukokohteisiin.

Mikä siis moraalinen tämän osto temppu? Arvoa, ei edulliset hinnat tulee keskittyä, kun budjetin suunnitelma ostoksia. Bargain on vain tinkiä, jos todella käyttää sitä.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *