category

Andrew Groves Art Prints

Andrew Grovesissa on muutamia kiehtovimpia tyylejä, joita olen viime aikoina nähnyt, kun selaat salkkuja fantastisen taiteilijan toimintaan sekä mainostamaan blogissa. Haluamme korostaa ketään, joka kannattaa maksaa ihailua ja maksaa korkoa.
Suuri osa teistä voi olla alussa ja olen varma kuulla.
Andrew, joka ymmärretään samoin imakethings, tekee todella asioita! Hän on jonkin verran klassinen hahmo, jonka näet tavoittavan taiteeseen eräänlaisena ilmaisuna. Aivan kuten hän sanoo, hän elää Boheme -elämää erämaassa, missä hän löytää äärimmäisen inspiraationsa. Kun näet hänen taidetulostuksensa, olet ehdottomasti samaa mieltä hänen kanssaan:
”Olen Andrew Groves. Olen verkossa metsässä olevassa navettassa, jossa tuotan kuvia sekä teen esineitä asiakkaalle ja henkilökohtaisille projekteille. Luonnollinen ilmiö, erämaatutkimus sekä seikkailut ovat tyypillisiä teemoja työssäni, mutta olen kuitenkin valmistautunut ja pystyn käsittelemään minkä tahansa tyyppisiä aiheita. ”
Hänen vaatimattomat sanansa ja avoimuus minkä tahansa tyyppisille teoksille tekevät minusta enemmän kuin hän enemmän, kuten monet hänen asiakkaistaan, olen varma. Monista niistä voin mainita Reebok, Chevrolet, Computers Arts Magazine, Threadless, Panasonic, The Guardian.
Odottaisin, että sinun on vakuutettu hänen kyvyistään, mutta täällä käytettävissä oleva kyyninen ryhmä on joitain esimerkkejä:
Levoton SpiritStump Fighterwalled GardencharactersGoogle BookletLazyOafreebok Print

0/5 (0 arvostelua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *