Uncategorized

minun vaatekaapistasi (Holly)

viime viikolla olin häikäilemätön – epätyypillinen, jopa – sekä esitti kaapin, klassisessa kieliopillisessa merkityksessä “desimated” “tappoi kymmenestä” . Olen pyöristetty kaikkiin vintage, jota en koskaan käytä, samoin kuin tristed sen Holly Lucite Box Vintage.

“Löydä tämä tavaraa suuri koti”, olen pyytänyt. “En käytä sitä. ripustimet ovat jälleen sotkeutuneet. ”

Holly puhui minut alas (ja osoitti minulle erinomaiset asiat omasta henkilökohtaisesta kokoelmastaan, joista kukaan näytti olevan taistelussa, kun kaapissa ovet suljettiin) sekä otti joitakin asioita vintage-adoptiopalveluun (muuten kutsutaan hänen eBay Storesta ).).

Tämä olen todella rakastin, kun ostin sen – se oli uusi vanha varasto, tarrat edelleen. Päätin koskaan käyttää sitä. Ensimmäinen ennen kaikkea ostin sen, kun olin hoitotyön lapseni ja hyvin, et voi todella sairaanhoitajaa kuin tämä, poistamatta sitä kokonaan. Sekä silloin, kun lopetamme hoitotyön, minulla ei ole enää ollut hallintoa tukea sitä (se on 42b).

Joka tapauksessa, jos voit siirtää tausta Tarkastellaan sekä talon vierailun, voit ehkä omaksua tämän mekon. Takaa minulle, että käytät sitä snazzy-paikoissa …

[HUOMAUTUS: Myytin nämä Holly suoraan (rahat, jotka todennäköisesti viettävät kankaan; olen virheellinen), joten en tee osaa tai mitä tahansa hänen huutokauppaansa …]

On olemassa joitakin muita, jotka vaatimukset ovat rakastava koti. Tämä olen ostanut New Orleansissa, kuten silloin, kun tulin ulos osteri-indusoidusta deliriumista, tajusin, että se ei mieluummin sovi minulle. Tämä ihmettelen, mutta oli kuitenkin vaikea varustaa oikein (asia, jonka tavallisesti on kuitenkin, että Holly ei näytä!). On paljon enemmän tulossa …

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Secret Live of Mekot Vol. 8Sept 13, 2006
Secret Live of Mekot Vol. 9 14.4.2006
Varaa Arviointi Viikko: Syntynyt uudelleen Vintageapril 7, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *