category

4 erilaista alusvaatteita jokaisella naisella pitäisi olla tämä uusi vuosi

4 erilaisia ​​alusvaatteita jokaisella naisella pitäisi olla tämä uusi vuosi
06.01.2018, julkaissut Alanic Global
Alusvaatteet ovat olennainen osa pukeutumista. Ymmärrät sen olevan. Väärän alusvaatteiden tekemisen seuraukset ovat yhtä vakavia ja ymmärrät sen. Joten miten teet parhaan valinnan? Kuinka valita jotain, joka on täydellistä? Tässä on luettelo alusvaatteista, jotka jokaisella naisella pitäisi olla vaatekaappissaan. Haluatko ymmärtää mitä he ovat? jatka lukemista.
Korsetti
Aivan ensimmäinen korsetti tuli olemaan 1550 -luvulla, kun Ranskan kuningas Henry II: n puoliso Catherine de ‘Medici kielsi paksut vyötäröt. Korsetti ymmärretään laihtumisvoimiensa vuoksi. Se tarjoaa siluettillesi muodollisen illuusion, mikä tekee siitä fantastisen vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat korostaa rintaansa ja lantionsa piilottaen “paksut vyötäröt”. Korsetti kiinnittää vyötärön tarjoamalla sinulle kaarevan hahmon. USA: n alusleikkaaisilla tuottajilla on eri värejä korsetteja, jotka lisäävät yleistä vetovoimaa.

Paras silloin, kun piilotettiin vatsarasva.

Muokkaus
Shapewear -niminen siunaus on määritellyt uudelleen naispuoliset pukeutumisen, varsinkin kun se viettää juhla- ja iloisen pukeutumisen. Haluat usein aikataulua, että haluat liukastua hyvään pukuon valtavaan juhliin ilman laihduttamista, joka näyttää mahdottomalta saavutukselta. Tämä on tarvitsemasi pikakuvake. Ei onnettomuutta, ei harjoitusta. Käytä vain muotoilua niin kuin olet kultainen. Muotolevy toimii kuin korsetti, mutta kattaa kuitenkin koko rintakehän alueen reidet.

Paras, kun-käytetään tiukasti istuvilla vaatteilla sekä vatsasi piilottamista.
G-kielet ja remmet
Sen sijaan, että menisit komentoon, miksi et liukuisi johonkin, joka on osa seksikäs, osa mukavaa ja tuskin muistuttaa sinua sen läsnäolosta. Osa mukavasti, koska jos et saa G-merkkijonoa tai remmiä parhaassa koossa, olet syvissä vesissä. Itse asiassa väärä koko voi tehdä mahdottomaksi kävellä. Joten naiset, tee paras valinta. Se on myös tuskin näkyvä, mikä tekee fantastisesta valinnasta, kun niukka vaatteet on tavoitteesi.

Paras, kun käyttämällä vartalo-kylpytakit sekä hameet, muodolliset housut sekä shortsit sekä uimaan.

Saumattomat pikkuhousut
Toisin kuin G-merkkijono tai remmi, nämä eivät tarjoa sinulle Wedgieä. Se on kuin rutiininomainen pikkuhoususi miinus ihoasi tarttuvat vaikeat saumat. Se tuntuu aivan fantastiselta samoin kuin mukava valinta jokapäiväiseen kulumiseen. Saumattomien pikkuhousujen merkittävin etu on, että ne voivat sulaa ihoosi, samoin kuin eivät näy, vaikka käytät jotain uskomattoman tiukkaa. USA: n alusleikkaaisilla tuottajilla on parhaat saumattomat pikkuhousut monenlaisissa sävyissä sekä varastossaan olevat rakenteet, jotka vähittäiskauppiaat voivat ostaa.

Paras kun – käytetään päivittäin ja haluat mukavuutta.

Siten voit nyt tuntea olevansa upea sekä yli että alla valitsemalla parhaan alusvaatteet. Ilman parasta alusvaatteita et ymmärrä mitään suuria vaatteita ja vaivaa ei voida arvostaa. Yhtyeesi pilaantuu. Joten valitse paras ja lisää nämä edellä mainitut kappaleet alus licheing -kokoelmaan. Tukkumyynnin alapähkinöiden tarjoajat tarjoavat fantastisia diskonttokortteja samasta irtotavarasta. Myyjät voivat rekisteröidä tänään rajattoman pääsyn varaston.

Tunnisteet:
yksityiset etiketti alusvaatteet
alusvaatteiden tuottajat USA
tukkumyynnin toimittajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

sivuston URL -osoite

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *