category

Huhtikuu Fool’s Proof OutFit: Kiitotie näyttää budjetista

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Kevät on täällä, säässä ja ulkona, ja olen erittäin innoissani kaupankäynnin villan sukat ja korkeat nahkakengät kylkille ja hameille. Olen myös ylimääräinen, että kevät muoti tänä vuonna on trending pehmeitä ja kirkkaita värejä, röyhelöitä ja silkkisiä materiaaleja – kolme suosikkiani! Kuitenkin koskaan siksi, että tein uuden vuoden päätöslauselman talousarvioon, olen tehnyt sen tehtävän löytää suunnittelija asuin vähemmän joka vuosi tänä vuonna. tässä on joitakin minun suosikki löydöt kevääksi, taatusti huijata ystävillesi (tai ainakin pitää ne arvaamaan) siitä, miten paljon suunnittelija / kiitotien näyttää todella kustannustehokas!

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Onko vaatekaappi valmis kevään?

1. Yksi parhaista tavoista ostaa keväällä on tehdä kevään myynti. Rakastan 30% off mekko myynti Express. Varastoi kirkkaita ja kukka-alueita, joita voit sekoittaa ja sovittaa muuhun vaatekaappiin. Rakastan tätä väripihan mekko 34,93 dollaria.

2. Steve Madden “Sneak Peek” tarjoaa uusimman kevät näyttää jopa 40% pois. Tällä hinnalla voit käytännössä saada kaksi-yksi! Tutustu näihin söpöihin sandaaleihin vain 49,95 dollariin – ja ota 40% alennus? Nyt se on löytää keväällä!

3. Forever21: Et ole todellinen bf, jos et rakasta Forever21. Aina edullinen ja aina kaudella, Forever21 on go-to sesonal staples ja lausunto kappaletta. Hanki kevään pusero korjaamatta paljon yli 20 dollaria ylhäältä. Rakastan tätä vähän hihaton määrä vain 19,80 dollaria.

4. Vanha laivasto: Rakastan löytää kiitotien versiot. Tutustu tähän kevätpehmeän, vain 27,50 dollaria. Näyttää tutulta? Lupaan, että näin yhden samanlaisen rätin ja luun 290 dollaria.

5. UNIQLO: Pohjimmiltaan koko kevätkokoelma on online-korissa. Miten voit sanoa ei silkkiä 49,90 dollaria? Yhdistä se kultaseni villapaita ja olet kaikki asetettu. Rakastan tätä puseroa täällä – pitkähihainen ja erilaisissa kauniissa kevään sävyissä, sinulla on kaikki kysyvät kuka olet pukeutunut!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *