category

Herttuatar Emilia Wickstead & Lululemon Pohjois-Irlantia Toimeksiantoja

Duchess of Cambridge käyttivät malleja Emilia Wickstead ja Lululemon varten sitoutumiseen Pohjois-Irlannin tänään.

Heads-up tahansa yksittäisen käsittelevät Arachnophobia tai ofidiofobia on viittauksia sekä postitse.

Herttua ja herttuatar aloittivat pitämäsi Ulsterin yliopistossa Magee Campus.

Lisää Simon Perryn hänen tarinansa ihmisille.

Pari saapui Pohjois-Irlannissa keskiviikkoaamuna heidän ensimmäinen yhteinen Pandemian matka, vierailevat Derry-Londonderry on aiemmin yllätyskäyntiin. Herttua ja herttuatar Cambridge tapaavat nuorten ja paikallisten ryhmien tehdä myönteisiä muutoksia yhteiskunnassa.

Alhaalta käsin, ylioppilaskunta.

Illalla tavanomainen raportteja, ”He myös työntää useita paikallisia elintarvikkeiden, mukaan lukien vehnä leipä, ruskea sooda leipää vehnäjauhosta, ja’Tayto perunalastut’perunalastuja.”

Se näytti herttuatar perusteellisesti nauttia itse.

Lisää Evening Standard artikkeli:

Seuraavaksi linnoitti laukausta viskiä ja puoli-tuoppia Guinness oli tarjolla pari on ylioppilaskunta, ennen niiden syöksyi kulttuurishokki tapahtuma, jonka tarkoituksena on esitellä uusia opiskelijoita Pohjois-Irlannissa.

Toinen näkymä.

Illalla tavanomaiset on paljon enemmän ’kulttuurishokki’ liikunta, aloite tervetulleeksi yliopiston kansainväliset opiskelijat. ”William ja Kate olivat kyseli miten äännetään Irlannin nimet ja oppinut joitakin kaupungin puhekielen lauseita, jotka ovat tulleet maailmankuulu ansiosta osuma TV-Derry Girls.”

Royals kohdeltiin musiikkia soitti opiskelijoiden käyttäen tavanomaisia ​​välineitä. Richard Palmer nimenomaisen jakoi videon.

Danielle Stacey raportteja hänen Hei siellä tarina ”Kun he kuuntelivat musiikkia, yksi opiskelija huusi’Dance’, William elehtiminen Kate:”Kannattaa! Hän rakastaa tanssia ”, mutta Kate nauroi:’Ei, ei, ei!’”

Kuninkaalliset kiersi erityisesti suunniteltu ambulanssi simulaattori.

Enemmän The Telegraph artikkelista.

Herttuatar kysyttiin oppimäärään hoito, sanoen: ”Sinun hyvinvointisi ja miten olet, on se, että otetaan käyttöön nyt? Täytyy saada paljon ahdistusta selviytyä.”

Duke sanoi: ”On eri asia puhua mielenterveyden, se on toinen asia seurata läpi. Se on velvollisuus niitä yllä voit seurata läpi siitä.”

Ja puhui hoitotyön opiskelijoille.

He puhuivat alussa joidenkin opiskelijoiden jo helmikuussa.

He tapasivat yliopiston ensimmäinen ryhmä opiskelijoita uudessa School of Medicine.

Että koulu perustettiin tänä vuonna toteutettavalle valtakunnallinen pula lääketieteen työvoimaa. Lehdistötiedote, Kensington Palace toteaa: ”Uusi koulu kehittää uuden sukupolven lääkärit toimivat Pohjois-Irlannissa ja sen ulkopuolella, kun opintonsa loppuun.”

Yksi paljon mielenkiintoisempi osissa sitoutumisen tuli, kun pari pysähtyi ”KidzFarm” säännöllinen vierailija kampuksen, jota käytetään apuna opiskelijoille käsitellä mielenterveyden ja ahdistusta asioista.

Prinssi William teki uuden ystävän. paljon enemmän Daily Mail kuuluvuudesta.

Isä-of-kolme letkautti, että hänen vanhin poikansa, Prince George, kahdeksan, tultaisiin erityisen järkyttynyt uutisista, että hänen isä oli pitänyt matelija.

Herttuatar myös uuden ystävän. Palaamme Telegraph tarina:

Tarkasteltaessa kanoja häkeissä, herttuatar kertoi lemmikki käsittelijä: ”Meillä on ollut paljon eläimiä aikana lockdown. aikana Lockdown, eläimet ovat tyypillisesti kuin terapiaa.”

Tiputtelua Tarantula häkissä, hän kysyi: ”Oho, kiitos voin pitää Tarantula? Mikä hänen nimensä on?”

Hämähäkin nimi: Charlotte.

Se muistutti minua prinsessa Charlotte kysymys David Attenborough lokakuussa viime vuoden: ”Olen kuin robotit. Pidätkö hämähäkkejä?”

Duo vieraili myös City of Derry Rugby Club.

He katselivat nuorta osallistuu toimintaan tarjotaan urheilun Uniting yhteisöjen ohjelmaan.

Näitä toimintoja mukana toimitettu mini rugby ja Gaelic pelejä.

Lisää BBC tarina.

Anabelle metsästäjä kertoi BBC News NI että herttua ja herttuatar puhui heille heidän rakkautensa urheiluun ja joukkue kertoi heille, kuinka GAA on auttanut tuomaan ihmisiä yhteen.

Darcy Cooper sanoi Prinssi William ja Catherine kertoi aloitteen kanssa ja miten Covid-19 pandemian oli vaikuttanut heidän koulutusta.

”Olimme aluksi tarkoitus pelata turnauksen Lontoossa, mutta koska Covid se pysähtyi tätä tapahtumasta ja Kate sanoi miten hän toivoo, että voimme mennä sinne tulevaisuudessa,” Ms Cooper sanoi.

Toinen tapahtuma oli potkaise pallo ylimitoitettu tikkataulu.

Herttuatar päätti antaa sen mennä itse.

Eri kulma.

En ole varma, miten se meni, mutta uskon, että tämä on ammuttu Kate reaktio hänen maalin.

Herttuatar otti myös tavoite toisen palloa.

Jälkeen ulkoilua, kuninkaallisten otsikkona sisällä.

He tapasivat pelaajat, valmentajat, ja vapaaehtoiset osallistuvat Sport Uniting Communities, ’ohjelma edellä.

Aloite edistää rauhaa ja sovintoa ja sisältää Irlannin jalkapalloliiton, Ulster Gaelic Athletic Association ja Ulster Rugby. paljon enemmän Hei kattavuutta:

William antoi improvisoitu puheen City of Derry Rugby Club, ylistäen urheilu Uniting yhteisöjen aloitteesta ja että hän oli ”vain todella vaikuttunut (ja), mitä olet saavuttanut, nähdä kaikki hymiöt ulkopuolella juoksentelee nauttivat urheilusta ja ottaa todella hyvä aika on aivan upea”.

”Vain hyvin tehty kaikki ponnistelut, kaikki valmennus, kaikki kovasta työstä, jota on otettu.

Prince lisäsi, ”takaosa pandemian ei ole helpoin aika olla tekemässä kaiken tämän, mutta toivottavasti se kohdennettava mielensä mitä ratkaisevaa elämässä, niin mitä teet täällä on todella inspiroiva, niin pitää yllä hyvää työtä.”

Nyt meidän katsomaan mitä Kate kantoi alkaen hänen elinvoimainen magenta kokonaisuus, jossa kiitos Sophia, Lauren, ja Liz heidän ID työstä.

Herttuatar oli palasina Emilia Wickstead, tyylejä hänen syksy / talvi kokoelma.

Dida Villa pamunas takki (£ 1200) on 100% villaa, kuvataan olevan valmistettu Midweight flanelli. Kaksirivinen siluetti on klassinen leikkaus, jossa läppätaskua, korkeus kauluskäänteet, itse päällystetyt napit edessä ja ranteen.

Housut ovat version Gus tyyliä, kapeaksi leikattu räätälöity Duchess, poistamalla suuri ranneke helmassa.

Ajatuksia katse Telegraph vanhempi muoti kirjailija, Emily Cronin.

Silmiinpistävin piirre asu, tietenkin, on sen väri. Violetti on paljon yhdistyksiä. Se voi tuoda mieleen naisten äänioikeuden, poliittisen yhtenäisyyden (punainen ja sininen), ja tietenkin royalty – Cadbury kääreet, too. Nykyään se osoittautui iskevät vaihtoehto, joka varmisti Kate erottui kentässä tummansininen (Prince William valinnan) ja kamelin.

Hänen puku auttoi Kate näyttävät kiillotettu ja koota, katsomatta liian vakava. Vaikutukset voivat ovat jo ajautuneet Austin Powers alueelle oli hän puettu, yksi hänen suosikki pussy-keula puserot. mutta jäljittelemällä Wickstead n muotoilu, Kate otti moderni tekniikka räätälöi varmasti tehoavat lukemattomia naisia, jotka myös pukeutua puvut naisille (jos on paljon enemmän vakio väriä) töihin.

Hän toi hänet Emmy Lontoon Josie Block Heel Pumput ($ 405).

Ja tikattu Jaeger käsilaukku.

Yhdessä hänen Liv Thurwell Bobble korvakorut.

Nyt siirrymme toisen ilmeen kuluneet herttuatar tänään.

Aloitamme kanssa määrittelemään takki ($ 118) Kanadan jälleenmyyjältä Lululemon.

Valmistettu joustavasta kankaasta, takki on katkottua yritykselle. Se on ohut siluetti, vetoketju edessä, suppilo kaulan, vetoketjullinen taskua, ja peukalonreiät hihoissa. Tyyli on tarjolla laaja valikoima värejä Lululemon.

Kiitos Emily ja hänen sisarensa Iding tämän kohteen. En ole vielä etsinyt housujen ja en ole varma saamme heidät tunnistettiin käytettävissä olevista valokuvista.

Kate toi hänet Vazee muunnos lenkkitossut uusilla Balance.

Herttuatar naamio on yksi hänen Amaia Kids tyylejä. Se * näytti * kuin se oli Blue Phoebe tyyliin. PÄIVITYS: On käynyt ilmi olin väärässä maskin, se on Blue Eloise suunnittelua, eikä Phoebe.

Sivuhuomautuksena noin Amaia Liberty tulosteita käytetään niiden peitteistä: vähittäismyyjä on tehnyt äiti ja tytär kapseli kokoelma puserot käyttää näitä tulosteita. Alla näet herttuatar Blue Pepper puseron; oikealla, herttuatar Pink Pepper kuvio.

Suljemme kaksi kuvia päivän tapahtumista.

Minulla on yksi ’taloudenpito’ huomautus: meidän on pidettävä meidän kommentteja keskittyi herttuatar muotia. Olemme ajautuneet hieman sivuraiteelle kesän aikana, mikä on täysin minun.

Kytkös:

Evening Standard nappula on täällä; Belfast Liven liikkuva elävää on täällä; Telegraph n uutinen Hannah Furness on täällä; Jotkut Daily Mail kuuluvuudesta on täällä; BBC tarina on täällä

Telegraph muoti sarake on täällä; Simon Perry kansa viesti on täällä; Danielle Stacey n pala hei on täällä; Victorian Murphyn Town & Country viesti on täällä

349Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *