category

Kuinka löytää halvat Bridesmaid Mekot

Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Ystävä valitsi yhtenä hänen bridesmaids on jännittävä …. teoriassa. Osapuolet ja suihkut, ostokset, kuvat – kaikki tämä on räjähdys. Mutta sitten todellisuus asettaa, kun mainittu bridesmaid ymmärtää, että hän on saanut mekko, eikä vain mekko, mahdollisesti epäilemättä (lue: frumpy) mekko hän ei koskaan voi enää käyttää.

Tämä viesti voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Mutta morsiamen satujen loppumisen ei tarvitse olla kauhu tarina hänen piikalleen. Avustuksemme avulla löydät halvat morsiusneito mekot, jotka ovat söpöjä, uudelleenkäyttöisiä ja parhaita, budjettiystävällisiä.

Miten löytää halpa mridesmaid mekot

Sekoita

Yksi suurista trendistä, jolla on morsiamen muoti viime aikoina, on jokaisen piika valita mekko, joka toimii hänelle. Sinulla voi silti olla koordinoitu, tyylikäs vaikutus ilman tyttöjä vastaaviin yhtyeisiin, kunhan jokainen mekko on sama väri, pituus ja / tai kangas. Paljon jälleenmyyjät käyttävät samoja kankaita ja sävyjä vaatteissaan kullakin kaudella, joten tämä on yllättävän helppoa. Siirry ostoksille yhdessä ja anna jokaisen tytön löytää mekko, joka palaa hänen lukuunsa ja sopii budjettiin. Jos kaikki ostavat ryhmänä, löydät halvat morsiusneito mekot, jotka näyttävät ja tuntuu hyvältä jokaisesta yksilöstä sekä koko ryhmä.

Ohita morsiamen boutique

Morsian ja morsiiviset mekot ovat paljon kalliimpia vain siksi, että he ovat häät. Itse asiassa paljon ompeleita ja räätälöityjä räätälöität hinnoittelunsa tästä erityisestä päivästä. Jotta vältät yli-menoja, etsi muita vähittäiskauppiaita, kuten Ann Taylor, Express tai White House Black Market halvalla morsiusneito pukeutumisvaihtoehto. Haluat myös ostaa Dillardin ja Nordstromin. Voit myös yrittää etsiä verkossa Asos, Edressme tai Bluefly. Varmista vain, että voit palauttaa mekot, jos he eivät toimi.

Myymälä

Jälleenmyyjät kasvattavat usein hintoja kauden aikana, mutta laskevat ne huomattavasti myöhemmin. Kun näet nämä vaatteet osuvat myyntitelineisiin, on aika pilaa. Varmista vain, että annat itsesi tarpeeksi aikaa ostopäivästä ja hääpäivästä. Rush-tilaaminen putiikkeesta tai räätälöityjen rajoitetuista aikarajoituksista voi johtaa kahdenkymmenen prosentin menoihin tai paljon enemmän kuin maksat toisin.

Vuokraa morsiusneito mekko

Kuten vuokraus Tuxedo, Bridesmaids voi myös lainata mekko suurelle päivälle ja tämä ehkä suosikki tapa saada halvat morsiusmaidut mekot. Paljon morsiamen putiikkeja ei tarjoa tätä vaihtoehtoa, vuokrata kiitotien häät ja kuluminen tänään mennyt huomenna ovat hyviä paikkoja löytää upeita mekkoja verkossa.

Mennä yksinkertaiseksi

Erityisesti muodollisella häällä morsian haluaa jokaisen tapahtuman näkökulmasta “wow” -tekijä, mukaan lukien morsiusmaidut mekot. Mutta paljon lumoavampi mekko, sitä korkeampi hinta, puhumattakaan vähemmän mahdollisuuksia, sinun täytyy käyttää sitä uudelleen. Säästä rahaa valitsemalla yksinkertaisempi mekko ja varannut sen halvalla morsiusneito pukeutumisvaihtoehto.

Satin Sheath Dress, 49,99 dollaria Ann Taylorissa

Perus tuppi mekko ei maksa paljon, ja morsiusneito voi käyttää sitä muissa yhteyksissä jälkeisen häät. Lisätä joitakin puhti, kokeile lisätä strassi rintaneula, lausuman kaulakoru tai hiukset tarvikkeet, kuten kukkia tai kammat. Toinen hyvä vaihtoehto on saada joitakin kangasta paikalliselta kangas tallentaa ja luoda nauhat tai kumartaa sitoa vyötärölle tai kuljettaa mekko. Suuri keula voi lisätä paljon muuten perus mekko.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *