Uncategorized

Valerie Husemannin

-asun inspiraatiot Valerie Husemannin kerrostaminen Simple ET Chicin takana oleva mieli, Valerie Husemann on saksalainen tyylinen bloggaaja, joka tunnetaan rento, naisellinen ja tyylikäs ulkonäkö, joka sisältää mielenkiintoisia asusteita kontrasteilla ja tekstuureilla ja design.

kuviotakki-musta-Jeans-1
Kuitenkin, jos pyrit kuvioituun ilmeeseen, kiinnitä kuitenkin vaaleampaan tai tummempaan siniseen sävyyn ja ohitat nämä mustavalkoiset sävyt, kun ne korvaavat farkkutekstien, jolloin ne näyttävät vähemmän näkyviltä.

Äiti-Jeans-topshop-camel-coat-3
mango-turtleneck-pastel-coat-4
Maison-scotch-camel-coat-metsästäjä-alot-4@2x
Jos on edelleen haastavaa Sao Paulo FC Paita sekoittaa ja sovittaa asusi saadaksesi parhaan tekstuurin ja yhdistelmän, mene vain kosketukseen houkuttelevalle takille, bleiserille ja takille Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita asuun kaltaisen kaltaisen kaltaisen päälle. Villatakit, nahkatakit, turkistat, tweed -bleiserit, kashmir -neuletakit ja jopa farkkuliivit voivat tehdä asustasi näyttää houkuttelevammalta ja tyylikkäemmässä. Corinthians Paulista Paita Jos mietit kuinka tehdä muotityylistäsi tyylikäs ja muodikkaita, jatka lukemista oppiaksesi joitain temppuja Valerieltä.

Kuinka-wear-capes-3
ETRE-CECILE-PULLOVER-MAISON-SCOTCH-CAMELCOAT-1
Muokattu-the-label-Vest-2
Muokattu label-coat-1
Valerie Husemannin asunto -inpiraatioita
Mustavalkoinen-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *