Uncategorized

Ranting käsilaukkuista, jälleen kerran

ennen kaikkea, fantastinen valtava tervetuloa kaikille teille, jotka ovat täällä, koska tämä blogi oli Yahoo! Valita!

Yahoo! Haastattelu keskusteltiin siitä, että joskus olen rand noin kukkaro teollisuuskompleksi (tiedät, ihmiset, jotka tuovat meidät kamalauksia näin):

Se on naurettavaa, eikö olekin? Vain kamala. En voi kuvia maksaa 10 dollaria siitä, paljon vähemmän kaksi suurta se todella maksaa.

Ja vaikka et ole vilkaisemalla kahden grand ääripäässä, alemmilla kukkarot eivät ole millekään paremmin. Pienet bittikannat, jotta voit tuoda niitä; peitetty epätasapainoisilla lukoilla sekä hyödytön metallibittejä sekä roikkuvat punokset sekä whatnot; Top laatu logoilla niin suuri, että näytät mobiililintalevystä. En pidä niistä kaikki.

Siksi ostin Vanhan Shool Trainer Bag Ebayssa:

(Älä huoli: Pienin, että tyhmä hangtag hyvin ensimmäinen asia.)

Tarvitsin pussia, joka * ei * pidä kannettavaa tietokonetta – välttää minua tuomaan sen kaikkialle. Jotain, jolla olisi kovakantinen kirja sekä kukkaro sekä Treo, ei kuitenkaan paljon muuta. Halusin suurta nahkaa, mutta ei suuria logoja. Sekä halusin myös ristikkäisen hihnan pitämään kädet vapaana, mikä on mahdotonta löytää kukkaro näinä päivinä, ellet päätä Magellan luetteloon sekä saada ne, jotka huutavat “matkailijat Euroopassa – tulossa läpi! ”

Olen todella haluttu ympäristöystävällinen laukku, mutta outo ympäristöystävällinen – joten tämä oliivi on täydellinen! Ympäristöystävällinen laukku toimii mustalla tai ruskealla, joten ei muuttua ja eteenpäin – kuka on aika tehdä se?

Minulla on paljon epämiellyttävää kouluttajapusseja, joissa on roiskeita mainoskampanjoita, tahmeita logoja kaikkialla sekä (olen kuullut) korkealaatuisia ongelmia, mutta vanhat kouluttajapussit ovat jotain muuta. Heillä on puhtaita linjoja, siisti värejä sekä jopa kaikkein lyönnillä on erityinen huolimaton tyylikäs. Itse asiassa aion mennä ulos raajoihin ja ilmoittaa, että vanhat kouluttajapussit tulevat olemaan seuraava valtava asia. Mitä jatkuvan 80-luvun elvytyksen kanssa ei voi nähdä paljon laiha Brooklyn hipsterejä, jotka valitsevat, että nämä pussit ovat suuria ironisia potentiaaleja? Kuulit sen ensin täällä.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Kuinka valita ompelun konejalka 3, 2008With 79 kommenttia
Howto: PackingJene 9, 2008
Rant-Tastic Aihe # 143: “Mitä pukeutua lentokoneilla” 25. kesäkuuta 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *