Uncategorized

Sublimointihuukkeiden mukauttaminen Erityisesti miesten asiakasasetusten tyydyttämiseksi

mukauttavat sublimaatiohupparit erityisesti miesten asiakasasetusten tyydyttämiseksi
12.05.2018, julkaissut Alanic Global
Takit ja hupparit ovat yksi tyylikkäimmistä vaatteista; Se, mikä tekee niistä vielä tyylikkäitä, on henkilökohtainen valinta, jota ylhäältä ja luotettaviin sublimaatiovaatteiden valmistajat tarjoavat. Tarkoittaen, että pienillä yrityksillä on vapaus mukauttaa melkein mitä tahansa sublimaatiotakkien tukkumyyntiä heidän ja heidän asiakkaidensa vaatimusten mukaisesti.

Mukauttaminen auttaa kohdistamaan tiettyyn asiakaskuntaan nopeammin ja kätevämmin. Myöhemmin tämä nopeuttaa myyntiä merkittävällä marginaalilla.
Guy -asiakkaiden hallinta
Olematta seksistinen, se ei ole temppu, että kaveri käyttää huppareita enemmän kuin naisia. Joten pienyritysten tulisi mukauttaa irtotavaransa suurimman osan ajasta pitäen ihmisten tarpeet, vaatimukset ja mieltymykset. Kuten esimerkiksi vaaleanväriset hupparit tai takit eivät pärjää hyvin miesasiakkaiden keskuudessa; He mieluummin tummempia sävyjä. Myöskään vaaleat värit, erilaiset tyylit tai tarpeettomat kuviot eivät ole merkittävä vaihtoehto miesten huppareille.

Guy-asiakkaille on kolme riskittömiä vyöhykkeitä hupparien mukauttamisosastolla sekä sublimaatiotakit tukkumyynnissä, jotka ovat erittäin turvallisia
Urheilu;
Elokuvat;
Videopelit;

Urheilu
Takkeissa ja hupparit ja hupparit ovat erittäin riskittömiä ja näkyviä valintaa, jotka liittyvät näkyviin urheiluun. Guy haluaa näyttää juurtumisensa kaikenlaiseen urheiluun tai joukkueeseen; Koripallon kaltaisten urheilulajien lisäksi jalkapallo ja jalkapallo ovat yleisyyttään sekä trendiä vuodenaikojen ympärillä. Tiettyjen joukkueiden tai pelaajien nimi menisi hyvin; Myös valtion pallojen grafiikat ovat vielä yksi hieno valinta.

Elokuvat
Elokuvat liittyvät tulosteet takissa ovat vielä yksi erinomainen valinta. Kaveri rakentaa supersankarit ja toimintaelokuvat ympäri maailmaa; Kuten X-Menit, sekä nopea ja raivoissaan, Superman, Batman, Star Wars ja jopa Harry Potter ovat menneet erinomaisesti sublimointi-t-paitojen kanssa. Joten ei ole syytä uskoa, että heillä ei ole hyvin sublimointihuukkeja ja takkeja.
Pelit
Taistelu toimintatapatut videopelit, jotka ovat visuaalisesti rikkaita, ovat miesten suosikkeja. Call Call of Duty -sarja ovat samanlaisia, kun taas nykyään uusi ritarillinen keskiaikainen sodankäynti on kaikkien mielessä. Joten näkyvien videopelien grafiikka, ilmoita sen hahmot tai kaikenlaiset lisävarusteet, tarjoaisivat kokonaan hupparissa ja tukkumyynnissä.

Edellä mainituissa kolmessa ”turvallisessa vyöhykkeellä” jälkipääsymahdollisuuksien lukumäärä melko lukemattomia. Ainoa mitä vaaditaan tehdä, on vain linkki oikeisiin sublimoituihin vaatteisiin tukkumyyjällä, jotka tarjoavat yksityiskohdat personointivalintoja aivan ensisijaisesti.

Tunnisteet:
sublimoitu vaatekappale
sublimoitu hupparien valmistaja
sublimaatiovaatteiden valmistajat
sublimaatiotakit tukkumyynti

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *