Uncategorized

Toinen teoria puree pölyä, Jumalauta

Hieman backstory: Olen melko mitäänsanomaton näköisiä. Todella. Tarkoitan, varma, minun lasit ovat vaaleanpunaisia (tai ympäristöystävällisiä tai sininen tai keltainen) sekä pukeudun tyypin tulosteita herkkä pranksters haluavat piilottaa vaatekaapit sokeiden kuitenkin fyysisesti, en ole kaiken näyttävä. Mikä tarkoittaa, että ihmiset usein toteavat, että he ymmärtävät joku näyttää aivan ME. Todella! Heidän serkun ystävä, nainen menivät korkea toimielimen, jonkun he ymmärsivät etäisesti heidän ensimmäinen tehtävä … kuka voisi olla minun hengen.

Joten jokey Vastaus on tietenkin, on “Kyllä, että täytyy olla suureksi hengen.” (Evil twin viittaukset aina sama komedia.)

Mutta tänään, selaat lause “kaikkein upea puku koskaan”, löysin hänet. Henkinen twin: hän säveltää muoti päiväkirja / blog. Kuitenkin hän on minun ilkeä kaksonen. miten voin ymmärtää hänen paha? Koska tämä on mitä mitä hän uskoi oli “kaikkein upea puku koskaan”:

Kerrankin en aio pyytää anteeksi kuinka vähän PIC on. tahansa suurempia kuin olisit katsot pitkäaikaisia vaurioita näköhermon. ehkä jopa hallusinaatioita.

Voi kyllä, tämä on yksi niistä smocky “leningit” – Minä hyödyntää sana “mekko” tätä vain sillä hän tekee – että ihmiset käyttävät turvavyötä, yli farkut, kuten niin:

Hän selittää tätä “melko olematta sekä raskas, mukavat olematta sekä rento sekä uskomattoman toimiva – voidaan käyttää yksinään puku tai hame, farkut, belted, you name it”. (Minun nimi olisi “vastenmielistä”, rehellisesti.) Kysymys: Tämä on olkaimeton smocked puuvilla housedress-miten se ole niin hyvin rento? Voi, se on, koska (et voi kertoa PIC) on paljetein. Joten sinun täytyy käsin pestä.

Ja hän toteaa mitoitus on hyvä, koska S / M sopii hänen täydellisesti. Olen pahoillani. S / M on ei ole SIZE. S / M on punt. S / M toteaa: “Voi, olen pahoillani, en vain tyyli kahta kokoa, yksi minulle, samoin kuin yksi minun yksi kaveri (joita puhelu ‘plus-size’, koska hän käyttää kokoa 10). Hän käyttää M / L.”

Yhden asian: se oli $ 120. Kyllä se on oikein. $ 120. C’mon, ihmiset! Maksavat $ 120 tämä tekee (valitse yksi): Jeesus-lapsen huuto; Amerikassa heikko sekä vihollistemme vahva; no perkeleen järkeä.

Tietenkin hän julkaisi tästä viime tammikuussa, joten ehkä hän oli tullut-to-Jeesuksen hetki sekä nyt on vanhojen (tai ainakin todellinen leningit) hänen päällä, eikö? Oikea?

Väärä. (Älä muuta setti: valokuvan oli kuten tämä, kun sain sen.)

Ah hyvin. Se oli hauskaa olla paha twin kauan kuin sitä kesti. Oletan, että nyt kun olen suuri hengen minun pitäisi päntätä aiemmin eps Patty pohjin Show, joka minulla on vain uskoa ja tulla hirvittävän earwormed tyyliin virittää ( “Ne ovat serkkuja, samanlainen serkut … “). Jumalauta, jälleen.

Klikkaa tahansa kuvista yllä mennä tyyliin Diary sivusto. vain pitää mielessä, että vaikka en ehkä ole samaa mieltä, mitä valitset kulumista (ja ehkä pilkkaavat sinua), Minä suojelen kuolemaan oikeuttasi käyttää sitä sekä julkaista sumea kuvia sen internetissä.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Kaipasin blogit vastaan ​​seksismista! 9. maaliskuuta 2007
Secret Live Gowns # 14March 27, 2008With 80 kommenttia
Epämääräisiä kysymyksiä, vastasi VaguelyJuly 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *